2777
2789

وااااای منم   ج دوستامون وحشین   این ترسناک نبود حالا من دوستمو گوریل کردم انقد زدنم بنفش بودم ی مدت      

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای منم     ج دوستامون وحشین   این ترسناک نبود حالا من دوستمو گوریل کردم انقد ز ...

نه من میمون گذاشتم همون اما خیلی داغون بود میمونه.     

الانم یاد کتکاش میفتم پشتم درد میکنه    

prove yourself to yourself not others
وااااای منم     ج دوستامون وحشین   این ترسناک نبود حالا من دوستمو گوریل کردم انقد ز ...

باز خوبه اینا میزنن

ی دوست دارم تپله

تهدید میکنع ک میشینم روتون

یا گازتون میگیرم😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نه من میمون گذاشتم همون اما خیلی داغون بود میمونه.       الانم یاد کتکاش میفتم پش ...

اسنپ چته؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
نه من میمون گذاشتم همون اما خیلی داغون بود میمونه.       الانم یاد کتکاش میفتم پش ...

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
خیلی باحال بود...جنبه نمیخواد مگه چیکار کرد...

گفتم ک. من دوستمو باهاش این کارو کردم کلی مشت و فش نثارم شد    حالا این فیلمو بهش نشون دادم میگم جنبه رو حال کن میگه باز دلت کتک میخاد؟  

prove yourself to yourself not others
باز خوبه اینا میزنن ی دوست دارم تپله تهدید میکنع ک میشینم روتون یا گازتون میگیرم😂😂😂

میشینه روتون خخخخخ  

میشینه روتون خخخخخ    

😂😂😂😂

تپل#