2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 66 پست
شاید فک کرده عمدا بغلش کردی😅😅

خوب شد بغلش نکردم ی ثانیه دیر برمیگشت بغلش کرده بودم😂😂

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تو خونه تنها بودیم خونه مادر شوهرم در خونه باز بود در حال س.س بودیم یه دفعه برادر شوهر اوم ...

ابرفرض😂😂😂منم مادرشوهرم  دیده

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

من یه بار تو خونه تنها بودیم خونه مادر شوهرم در خونه باز بود در حال س.س بودیم یه دفعه برادر شوهر اوم ...

یا قران

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
ابرفرض😂😂😂منم مادرشوهرم لخت دیده

چرا😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

وااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونی ک خوشبختت میکنه،همونیه ک هرروز صبح توآینه نگاش میکنی و براش مسواک میزنی🎈
چرا😂😂

در باز بود شوهر انترم میگفت ببند درو منم میگفتم میبیننم تنبلیم میشد پاشم، یهو هولم داد جلوی در خوردم زمین با مادرشوهرم چشم تو چشم شدم😂

در چ مرحله ای بودین این خیلی مهمه😆😆😆وای تصورشم وحشتناکه😅😅😅😅

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
در چ مرحله ای بودین این خیلی مهمه😆😆😆وای تصورشم وحشتناکه😅😅😅😅

😂😂😂شرو نشده بود