2777
2789
عنوان

بیاین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 66 پست
خخخخ     چه جوری نگاه کرد؟ چند سالش بود

یه لحظه انگار ترسید، فکر کن نیشم تا بناگوش باز بود و دستامم پا کرده بودم، طفلی چشاش گرد شد دهنشم وا مونده بود، دو دقیقه فقط همو نگا میکردیم، فقط تونستم بچرخم و در برم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

یه بار با جاریم خونه مادر شوهر خوابیده بودیم.شوهرامون تو پذیرایی.جاریم نصفه شب پسرش میخواست بره دستشویی میخواد بره شوهرش رو صدا کنه.با شوهر من اشتباه میگیره.لقد میزنه به شوهر من پاشو پاشو😁😁یهو شوهر منم چون عادت نداشته یهو با ترس چشاشو وا میکنه.بدبخت جاریم هم سکته کرده هم خجالت کشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو یه بار دیگه گفتم؛ یه بار تو دوران عقد، رفته بودم خونه ی همسرم، و وظیفه غذا درست کردنو به عه ...

😂😂😂😂😂خسته نباشی کدبانو

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

حالا برو خداتو شکر کن بغلش نکردی😂😂

اره خدا رحم کرد😂

من یه روز برای شوهرم گل گرفتم رفتم خونه مادرشوهر بعد مادرشوهر فکر کرد برای اون گرفتم گل و گرفت گفت م ...

خخخخخ😂😂😂😂😂😂😂طفلی

یه بار با جاریم خونه مادر شوهر خوابیده بودیم.شوهرامون تو پذیرایی.جاریم نصفه شب پسرش میخواست بره دستش ...

وای خدای من توبه😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
خخخخخخ. ی سوتی وحشتناک دارم. تازه جاری اورده بودم ی جُک اشتباهی واسش دادم... یهو دیدم ب اون دادم سرم ...

😂😂😂😂خوب کردی

اره خدا رحم کرد😂

😂😂😂فک کن وای😂😂😂آی دلم😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

با پسرعمم خیلی با هم لج داریم خونمون بود داشت فوتبال میدید و تخمه میکشست. چند تا از پوستاشو ریخته بود زمین. زدم پس سرش میخاستم بگم تخمه هاتو جمع کن گفتم تخماتو جمع کن    یعنی فقط قهقهه میزد کثافت  

prove yourself to yourself not others
یه بار با جاریم خونه مادر شوهر خوابیده بودیم.شوهرامون تو پذیرایی.جاریم نصفه شب پسرش میخواست بره دستش ...

😂😂😂😂

با پسرعمم خیلی با هم لج داریم خونمون بود داشت فوتبال میدید و تخمه میکشست. چند تا از پوستاشو ریخته بو ...

😂😂😂😂😂واااااای

با پسرعمم خیلی با هم لج داریم خونمون بود داشت فوتبال میدید و تخمه میکشست. چند تا از پوستاشو ریخته بو ...

واااااااااای😲😲😲😲😲دلللللللللللللم😂😂😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار