خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
خدایا سپاسگزارم برای هرروزم هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
من كاري نكردم البته اينكه اعتقاد هم ندارم بي تاثير نيست كلي هم خواب ديدم ولي اهميت نميدم بهشون
چرا
آخه دین ما اسلام یعنی تسلیم بودن به امر خدا
اخرت یه دنیای نامتناهیه هیچوقت تموم نمیشه تنها راه کسب جایگاه و زندگی خوب اون دنیا هم فقط تو این دنیا است با مرگ که هیچکس نمیدونم کیه انجام اعمالمون قطع میشه برا همین خداوند فرمودند و سارعوا الی مغفره من ربکم و جنه. اینکه عملی انجام نداده باشی و بری اون دنیا که هیچوفت تموم نمیشه و هر روزش اندازه هزار سال این دنیاس و نتونی به دیدار خدا هیچوقت برسی خیلی ترسناکه
ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝