2777
2789
عنوان

بوی بد😷

281 بازدید | 10 پست

خانما نمیدونم چرا من هروقت با لباسشوییم لباس میشورم بوی نا میگیره ،نمیذارم بعد شستشو لباس زیاد بمونه تو ماشین سریع درشو باز میکنم ،نرم کننده هم همیشه میریزم ولی بازم بو بد میگیرم ،لباسشوییم تو بالکن هس و گرمه اونجا ،دلیلش گرماس بنظرتون؟ واقعا دیگه کلافه شدم نمیدونم مشکلش چیع 😔کسی این مشکلو نداشته؟

مخزنشو باز کن اشغالی چیزی مونده لابد

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار سرکه و نمک و جوش شیرین رو قاطی کن و از جا پودری بریز و ماشین رو روشن کن و رو داغ ترین درجه بزار ،یکم که کار کرد خاموش کن بزار نیم ساعت بمونه بعد تخلیه کن آبکشی.اون مخزن کوچیک پایین لباسشویی رو هم باز کن و تمیز کن

عزیزم یه دفعه ماشینتو خالی روشن کن با آب داغ 

گزینه آب ۹۰ درجه رو روشن کن بشوره 

به خدا من این کار کردم دوتا سوسک سیاه تو لباسشویی دیدم  مرده بودن 

تو فیلتتر آبش

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

منم مشکل شمارو داشتم بزار همیشه در لباسشوییت نیمه باز بمونه..الانم دو لیوان سرکه و دو قاشق جوش شیرین بریز تو لباسشوییت بزار رو تایم ۱ ساعت بشوره که باکتریا از بین بره هر چند ماه یکبار این کارو انجام بده..