2777
2789
عنوان

شوهرو زندگی

262 بازدید | 17 پست

واسم سواله چرا همیشه ما باید خودمونا وقف شوهر کنیم .تنهاشون نزاریم . محبتشون کنین .نیازشونا برطرف کنیم . حرفشونا گوش کنیم حساس باسیم روشون.مثلا تا میرن تو گوشیشون میخوای کنجکاو شیم چبکار میکنن اما اونا ابنجور نیستن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی اینا رو گفته؟بزن بیرون زندگی کن ورزش کن نفس بکش درس بخون کار کن شوهرتم بیشتر جذبت میشه 

مادرشی مگه مدام مواظبش باشی ؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
کی اینا رو گفته؟بزن بیرون زندگی کن ورزش کن نفس بکش درس بخون کار کن شوهرتم بیشتر جذبت میشه  ماد ...

بزنم بیرون با دوست که اصلا نمیزاره با یه بچه شیطون کلاس نمیتونم برم

حرف حق

پس كو اون زني كه بايد ناز كنه و لأي پر طاووس باشه و شاهزاده سوار بر اسب سفيد دورش بگرده ما كه بيشتر داريم ميگرديم

ولي اون ته تهاش اصلا يه حس مادري تومونه انگار كه بچه و بابا ي بچه رو بايد نگه داريم كاش يكم برا خودمونم مادري كنيم به قوله يه عزيزي خودمون خوش بگذرونيم ايشون هم از كنار خوش گذرونياي ما يه چيزي نسيبش بشه 

واقعا موندم مثلا ما باید شب تو خونمون باشیم تا شوهدامون نرن دنبال کسی بعد اونا از صبح تا شب ما را می ...

من همیشع با این مسئله تو ذهنم درگیرم که چرا باید تا شب خونه باشم و واقعا تا شب با تنهاییم چیکار کنم

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید