2777
2789
عنوان

شوهرو زندگی

262 بازدید | 17 پست

واسم سواله چرا همیشه ما باید خودمونا وقف شوهر کنیم .تنهاشون نزاریم . محبتشون کنین .نیازشونا برطرف کنیم . حرفشونا گوش کنیم حساس باسیم روشون.مثلا تا میرن تو گوشیشون میخوای کنجکاو شیم چبکار میکنن اما اونا ابنجور نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی اینا رو گفته؟بزن بیرون زندگی کن ورزش کن نفس بکش درس بخون کار کن شوهرتم بیشتر جذبت میشه 

مادرشی مگه مدام مواظبش باشی ؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
کی اینا رو گفته؟بزن بیرون زندگی کن ورزش کن نفس بکش درس بخون کار کن شوهرتم بیشتر جذبت میشه  ماد ...

بزنم بیرون با دوست که اصلا نمیزاره با یه بچه شیطون کلاس نمیتونم برم

حرف حق

پس كو اون زني كه بايد ناز كنه و لأي پر طاووس باشه و شاهزاده سوار بر اسب سفيد دورش بگرده ما كه بيشتر داريم ميگرديم

ولي اون ته تهاش اصلا يه حس مادري تومونه انگار كه بچه و بابا ي بچه رو بايد نگه داريم كاش يكم برا خودمونم مادري كنيم به قوله يه عزيزي خودمون خوش بگذرونيم ايشون هم از كنار خوش گذرونياي ما يه چيزي نسيبش بشه 

واقعا موندم مثلا ما باید شب تو خونمون باشیم تا شوهدامون نرن دنبال کسی بعد اونا از صبح تا شب ما را می ...

من همیشع با این مسئله تو ذهنم درگیرم که چرا باید تا شب خونه باشم و واقعا تا شب با تنهاییم چیکار کنم

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید