2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که فکر میکنم همممممش تبلیغه تو دستشون باد کرده میخوان به نحوی رد کنند بره خخخخخخخخ

مخصوصا شرکت بیز , داره دست و پا میزنه اولین خرید رو گانودرمای دویست هزار تومنی بزنی, هیچ فایده نداره  

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕

مامانم مصرف میکنه برا درد پا.

اما روو جعبش ک صراحتا نوشته:: این محصول هیچ ادعای درمانی ندارد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

سلام من اعتقادی نداشتم ولی دو تا از اقوام استفاده کردن و خداروشکر موثر بود البته خیلی تعریف مشاورشون میکردن چون میگفتن هر مشاوری خوب نیست بعضی هاشون فقط میخوان بفروشن

دخترا عاشق حرف میشن،
پسرا عاشق زیبایی،
دلیل اینکه دخترا آرایش میکنن
و پسرا دروغ میگن همینه...
یه حقیقت
این شرکت بیز خفه کرد مارو با گانودرما اگه قراره همه مشکلات حاد مث ام اس میگرن دیابت جنسی فقط با همی ...

به زور میخوان منو ببرن تو شرکت , هر ترفند زدم نرم نشد , از طرف عزیز ترین دوستمم دعوت شدم و موندم چجور بگم نمیرم که بد نشه

دکتر چی گفتن

برنامه طبیب شبکه ۳، دکتر خیلی ریلکس گفت:: بیخودیع همش😁

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
به زور میخوان منو ببرن تو شرکت , هر ترفند زدم نرم نشد , از طرف عزیز ترین دوستمم دعوت شدم و موندم چجو ...

من از طرف صاحب مغازه م که چقد پیشش رودروایسی دارم دعوت شدم

در نهایت گفتم بهم فرصت بده دو سه ماه تا کارای عقب افتادم رو انجام بدم 😂 حالا هرروز میاد میگه مشکلت حل شد بیا زیرمجموعه شو 😂😂

من از طرف صاحب مغازه م که چقد پیشش رودروایسی دارم دعوت شدم در نهایت گفتم بهم فرصت بده دو سه ماه تا ...

منم همینم ,استادمم هست دستمم زیر ساطورشه, هم دوستمه هم نمرات آیلتسم زیر دستشه میگه بیا کلاساتو زیر مجموعه شو 😐 چه همشونم الکی یوهو پولدار شدن , نمیدونم چکار کنم گفتم پول ندارم میگن بهت قرض میدیم, میگم بابام نمیراره میگن با بابات حرف میزنیم ,میگم جا دیگه کار میکنم میگن ایم صدمه نمیرنه به اون , خدایا🤦‍♀️