2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 42 پست
دوستان من ازخودم نخواستم تعریف کنم اطرافیان چون میگن خوشگلی گفتم

باهات  رفتار خوبی ندارن؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منکه تا قبل ازدواج شاغل بودم همیشه به خونه دارها حسودیم میشد مجبور نبودن توی گرما و سرما صبح زود بیدار بشن یا وقتی مریض یا پریودن راحت توی خونه شون استراحت میکنن! مطمعنی تمام جاری هات بهت حسادت میکنن؟؟ 

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
باهات  رفتار خوبی ندارن؟

منکه رفتارم باهاشون خوبه....فقط یکیشون پارسال به عکسای پروفایلم گیرمیداد و هرجی به دهنش اومد گفت.....یکیشونم به شوهرش گفته چرا من عزیزم وهمه دوسم دارن نکنه همه با من ارتباطی چیزی دارن نامحرم مثلا

یکی دیگشونم....استاده تقلیده

جاری من نباشی خخخ

احتمال زیاد دید جاریتون هم نسبت به شما همینه گلم ،سعی کن همیشه مثبت فکر کنی .اوایل که جاریم تازه وارد خانواده همسرم شده بود همش سعی میکرد  خیلی سنگین باهام تا کنه و سرد اما به مرور زمان و گذشت سه سال ،الان مث دو تا خواهریم .خداروشکر

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
منکه رفتارم باهاشون خوبه....فقط یکیشون پارسال به عکسای پروفایلم گیرمیداد و هرجی به دهنش اومد گفت.... ...

ماشالا چقد جاری داری توووو....من یدونه دارم

من یدونه جاری دارم ازش هم خوشم نمیاد ته این که حسادت کنم چون چیزی نداره که حسادت کنم نه خوشگلی نه مدرک ۱۰ سال هم ازم بزرگه چون خودشو خیلی بالا فرض میکنه آدمو محل نمیده دست میدی دست اومد رد میکنه یه جوری هست اخلاقش واسه همین ازش خوشم نمیاد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اومدم بگم خوش بحالت هم زیبا هستی هم شاغل هم عزیز. منم بودم جای جاریات حسودی میکردم

ازحسادت متنفرم عزیزم.....اخه چون خودم دوست ندارم حسادت کنم....وقتی میبینم طرف مقابلم اینجوریه اذیت میشم

چمنکمنکه رفتارم باهاشدن خوبه....فقط یکیشون پارسال به عکسای پروفایلم گیرمیداد و هرجی به دهنش اومد گفت ...

بنظرم ارتباط رو خیلی کم کن باهاشون، اینطوری راحت تری، من خودم پنج تا جاری دارم یکی از یکی خاله زنک تر و عقده ای تر! هیچ کاری به هیچ کدومشون هم ندارم راحتم

یه صلوات برای آرامش روح مادرم، مهمانم کنید❤️ 
منم. فک میکرذم مثل خواهرمن ولی متاسفانه.....

پس باهاشون متعادل رفتار کن  

ازحسادت متنفرم عزیزم.....اخه چون خودم دوست ندارم حسادت کنم....وقتی میبینم طرف مقابلم اینجوریه اذیت م ...

چرا؟؟؟؟؟؟ خوب موقعیتتون خوبه تو چشمید حسادتم‌بخشی از خصلت انسانه دیگه. خوشحال باشید که امتیازایی دارید که بهتون حسودی میکنن

2790
2823
2791
2779
2792