2777
2789
عنوان

کلاس بارداری

136 بازدید | 15 پست

خانمای که تجربه رفتن کلاس دارن میشه بیاین بگین در مورد چه چیزای صحبت می کنن 

کلیپ هست تو اینترنت دانلود کنم در مورد این کلاسا

اصلا حوصله رفتن ندارم

از هفته ی چندم باید بریم 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکیش رو رفتم راجب شیر دهی و دستگاه های تولید شیر پوزیشن شیردادن اهمیت شیر مادر و...... 

توضیح داد

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

سلام بزنین تو گوگل کلاس بارداری، بعد چکیده مطالب کلاس بارداری خانم فیروزه روستا رو انتخاب کنین، یک تاپیک تو نی نی سایته، یکی از کاربرا خیلی با جزییات و خوب و کامل نوشته، خدا خیرشون بده

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
سلام بزنین تو گوگل کلاس بارداری، بعد چکیده مطالب کلاس بارداری خانم فیروزه روستا رو انتخاب کنین، یک ت ...

تا حتی این تاپیک رو میشه تو خود نی نی سایت سرچ کنین

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...

حتما برو حتی اگه حال نداشتی...واقعا کلاسای خوبین...۸ جلسس...شیردهی...مراقبت بعد و قبل زایمان...کاهش درد...و ...

از نظر استرس و روحی خیلی ارومت میکنن و نکاتیو میگن که بعد زایمان واقعا لازمت میشه...تو نت چیزی ننوشته بری بهتره...کلاساش رایگانه و وقتی کلاسات تموم شن بهت برگه میدن که این کلاسارو گذروندی...

⚡یک عدد بی برق...⚡
حتما برو حتی اگه حال نداشتی...واقعا کلاسای خوبین...۸ جلسس...شیردهی...مراقبت بعد و قبل زایمان...کاهش ...

بهداشت برگزار ميكنه؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
هم مراکز بهداشت ...هم یه سری بیمارستانا....من خودم بیمارستانی که میخواستم زایمان کنم رفتم

من ميخواستم خصوصي برم بيرون خوب شد گفتي دمت گرم

زايمان كردي شما؟ موثر بود كلاسها؟

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘