2777
2789
عنوان

باردار هفته ۶ بیاین یه لحظه

132 بازدید | 13 پست

سلام من هفته ۶بارداری هستم خیلی احساس خستگی میکنم واشتهام خیلی زیاد شده شما چه علاعمی دارین 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم کاملاطبیعیه عزیزم منم اونجوری بودم،تامیتونی بخورچون ویار بیادسراغت دیگه نمیتونی بخوری😍

خدایاممنونم بابت معجزه ی قشنگت😍امیرحسین مامان زودبیافدای دست وپای کوچیکت بشه مامان الهی،خدایاتوروبحق پنج تن دامن همه ی منتظراروسبزکن وحافظ نی نی من باش توروبخداییت وبزرگیت قسم میدم،هیچ زنی وبابچه امتحان نکن😆اگه خواستین ی صلوات برای سالم بدنیااومدن نی نیم بفرستین حاجت روابشین ایشالا😍😍😍💝😄😘
من کمی سن بارداریم از تو بیشتره و هنوزم خیلیییییییی خوابم میاد

تهوع ندارین شماهم سونو قلب دادین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
ای جانم کاملاطبیعیه عزیزم منم اونجوری بودم،تامیتونی بخورچون ویار بیادسراغت دیگه نمیتونی بخوری😍

یعنی ممکنه بعد از این ویار بگیرم خیلی نگران افزایش وزنمم

یعنی ممکنه بعد از این ویار بگیرم خیلی نگران افزایش وزنمم

اره عزیزم تای هفته دیگه ویارت شروع میشه تادوازده هفته،یکم زنجبیل بگیر بذلرتوخونت وقتی حالت تهوع گرفتی توچایی بریزبخور

خدایاممنونم بابت معجزه ی قشنگت😍امیرحسین مامان زودبیافدای دست وپای کوچیکت بشه مامان الهی،خدایاتوروبحق پنج تن دامن همه ی منتظراروسبزکن وحافظ نی نی من باش توروبخداییت وبزرگیت قسم میدم،هیچ زنی وبابچه امتحان نکن😆اگه خواستین ی صلوات برای سالم بدنیااومدن نی نیم بفرستین حاجت روابشین ایشالا😍😍😍💝😄😘
اره عزیزم تای هفته دیگه ویارت شروع میشه تادوازده هفته،یکم زنجبیل بگیر بذلرتوخونت وقتی حالت تهوع گرفت ...

تهوع ندارین شماهم سونو قلب دادین

بله توی هشت هفته و چند روز

من خیلی شدید ندارم

کمی اول صبح ها اذیت میشم که قابل اغماضه ولی مشکلات دیگه ای دارم از قبل بارداری ولی شما نگران نباش...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی... سپردمش به خودت... لطفا معجزه ات رو نشونم بده... من منتظرم خدای مهربونم ...
بله توی هشت هفته و چند روز من خیلی شدید ندارم کمی اول صبح ها اذیت میشم که قابل اغماضه ولی مشکلات د ...

ایشالله برطرف میشه همه ی مشکلاتون❤🌷

بله توی هشت هفته و چند روز من خیلی شدید ندارم کمی اول صبح ها اذیت میشم که قابل اغماضه ولی مشکلات د ...

عزیزم میشه بپرسم چه مشکلاتی مثلا؟اخه من همورویید دارم الآنم که باردارم خیلی تو فکراین قضایام به این خاطرپرسیدم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩