2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عین توعم

ماها هرکاری کنیم لاغرنمیشه من هرورزشی یا رژیمی میگرم همه جام لاغرمیشه الا ران و باس ن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
بیشتر به نظرتون چربی دارید یا ماهیچه

راستش من خییییییلی لاغر بودم حدود8 ماه قرص چاقی مصرف کردم الان همه چیم خوبه جز رانوباسن خیلی بی ریخت شده فکر کنم ماهیچس 

وخدایی که بشدت کافیست
راستش من خییییییلی لاغر بودم حدود8 ماه قرص چاقی مصرف کردم الان همه چیم خوبه جز رانوباسن خیلی بی ریخت ...

با قرص نباید خودتونو چاق میکردید، حالا هم میتونید برید پیش یه مربی بدنساز خوب تا راهنمایی و کمکتون کنه فقط اینبار قرص و مکملو کنار بزارید گول حرفای دیگران هم نخورید.

با قرص نباید خودتونو چاق میکردید، حالا هم میتونید برید پیش یه مربی بدنساز خوب تا راهنمایی و کمکتون ک ...

یه مدت میرفتم باشگاه ولی متاسفانه نرمش های وی بهم داد الانم رباط زانوم اسیب دیده نمیدونم چیکار کنم دکترم میگفت از پله 3 سانتی هم نباید بالا بری نمیدونم چیکار کنم قرصمم ول کردم ولی دارم روز به روز چتق تر میشم

وخدایی که بشدت کافیست