2821
2789

عکس داری ازشون؟ چند تا بی بی زدی؟

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هی میگم به این بی بی چک ها اعتماد نکنید

اخه بارداری قبلیم از شش روز بعد از اقدامم هی مثبت میشد و باردارم بودم 

الانم یجورایی از تجربه سری قبلم فک میکردم ۱۰۰ ٪ ازمایشمم مثبته 

آخی چه حالگیری... من ivfکردم بی بی چکام منفی شده فردا آزمایش دارم.. امیدی ندارم ...

منم این ماه آی یو آی کرده بودم با دوتا فولی ولی نگرفت 

ای یو ای پارسالم با همون سری اول با دوتا فولی گرفت دوقلو

خیر زایمان زودرس داشتم هفته ۲۴  کلی درد وسختی کشیدم تا به اینجا کشیدم  امیدوارم خدا به ه ...

الهی چقدر اذیت شدی😢 دوقلویی خیلی پرخطره ... انشالله این دفعه با لطف خدا سالمش نصیبت میشه... 

الهی چقدر اذیت شدی😢 دوقلویی خیلی پرخطره ... انشالله این دفعه با لطف خدا سالمش نصیبت میشه... 

بله خیلی بارداری سختی بود و خیلی درد کشیدم ولی خوب دیگه الان تلاشم برای بارداری مجدده ایشالا خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه 

عزیزم یه سوال تاپیک های قبلیتو خوندم اینکه ترشحات آبکی داشتی باعث سقط شد آخه من هفته پونزده هستم یه وقتهایی لباس زیرم خیس میشه فکر میکردم ترشحات طبیعیه اما تاپیکای شمارو دیدم نگران شدم 

عزیزم یه سوال تاپیک های قبلیتو خوندم اینکه ترشحات آبکی داشتی باعث سقط شد آخه من هفته پونزده هستم یه ...

عزیزم من هفته ۲۴ زایمان کردم حتما برای ترشحاتت پیش  دکترت برو و تحت نظر باش چون یکی از علایم زایمان افزایش ترشحاته

استارتر دوباره ازمایش دادی بیا بهمون بگو چی شد طبیعی باردار نمی شی که iui می کنی ؟

منفی شد الانم پریودم مشکلی ندارم برای اینکه زود باردار بشم آی یو آی کردم اولین بار مثبت شد 

ولی این سری منفی شد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792