2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب

161 بازدید | 7 پست

خانوماکیاانجام دادن ؟

راضی هستین؟

مصنوعی نمیشه؟   عوارض داره؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
اگه تهرانی برو پیش دکتر کامبیز پوریوسف کارش عالیه من رفتم انجام دادم خیلی راضیم ...

ممنون عزیزم 

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

من انجام دادم و راضیم الان که بخاطر این وضعیت نمیشه رفت ترمیم بازم فرم لبم تغییری نکرده و اصلا انگار ترمیم نمیخواد. من چندین ماه پیش انجام دادم تو کلینیک پاسارگاد اتفاقا عکس قبل و بعدم رو گذاشتن اینه https://www.instagram.com/p/B86SXUUp_2s/?utm_source=ig_web_copy_link 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه تزریق ژل لب رفتم پیش دکتر فرشته جلالپور  دکتر فوق العادیه. موادی که استفاده میکنه عالیه ژلی که واسه من استفاده کرد تقریبا یک سال موندگاری داشت. خیلی اصولی و ماهرانه انجام میده. مثل بعضی دکترا نیست که فقط تزریق میکنن لب آدم بد فرم میشه. من که خیلی راضی یودم چندمین بارم هست که میرم پیششون. 

آدرس مطبشم خیابون وفامنش تو میدون هرویه تو گوگل مپ سرچ کنین آدرسش میاد

من انجام دادم خیلیم راضی ام واقعا اگر ژل لب رو پیش یکی که متخصصه انجام بده ادم خیلی خوب میشه دیگه ام این عوارضی که بقیه براشون پیش میاد نمیاد.

دختر خاله من رفته تو ارایشگاه زده انقد بد شده که حد نداره تازه عفونتم کرده 

من اولش خیلی میترسیدم ولی رفتم پیش متخصص انجام دادم خداروشکر هم فرمش خوب شده هم عفونت نکردم 

من پیش دکتر شیرین گل محمدی انجام دادم خیلی ام راضی ام