2777
2789
عنوان

خخخخخخخخخخخ

67 بازدید | 9 پست

واقعا مسخرس خندم گرفته قبلنا یکی میگفت توایران نمیشه ب جایی رسید میگفتم شعر میگه باتلاش و پشتکار میشه کوهو جابجا کرد ...اما حالا با درصدایی که خیلیم نامعقول نیستن غیرمجازم ...بااینکه کل سالو میانگین ۷ ساعت خوندم و واقعا متاسفم واسه اینمهه بی عدالتی 

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊

هنوز دانشگاه نرفتی که معنی بی عدالتیو بفهمی

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز دانشگاه نرفتی که معنی بی عدالتیو بفهمی

اماالان باته قلبم حسش میکنم...وقتی شبا بیداری به امید اینروزا وقتی تفریح نمیکنی به امید یه رتبه ۱۰ هزار واین میشه....

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
ادبیات ۴۰ عربی۲۰ دینی ۵۰ زیان ۴۸ زیست۲۰شیمی ۳۰ ریاض ۰ فیزیک۱۰ شدم ۳۷ هزار وغیرمجاز

چرا تجربی رفتی؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
اشتبا کردم واقعا...اگه ریاضی میرفتم و بجای زیست ریاضی ۲۰ میزدم الان ۸هزاربودم

نمیدونم چرا کسی نیست بچه ها رو آگاه کنه که انقد نرن تجربی بابا همه که نباید پزشک شن

البته اینم بخاطر مملکتمونه وگرنه اکثر جاهای دنیا همه شغلا پرعزتن

وا یا خدا 60 هزار منطقه دو مجازه بعد 38 هزار مجاز نیست؟ 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨