2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید

270 بازدید | 64 پست

من دبشب سرگزشت موگفتم وخیلیاتون کمکم کردین و واقعاممنونم اما الان امشب دیدم کنکور قبول نشدم..بخداخسته شدم دیگ روزی ۱۰ساعت خوندن سرکوفت معلم وهرادم بیسواد دیگ خوردن وبادهن روزه کنکور دادم .پدرم بازنشست شده اماهنوز پاداش شو ندادن میگه میترسم امسالم بفرستمت ونتونی پرستاری بیاری..شمابگید چیکارکنم ..بمونم منتظرشوهر (قضیه مو میدونیدکه)وخونه داری کنم یا ازنوع برم کلاس ومجدد بخونم ...بخدا امشب اینقدر گریه کردم نایی برام نمونده‌.اون معلمای نامردمم حتی یه زنگ بهم نزدن ببین چیکارکردم یانه...شماجای من بودین چیکارمیکردین خواهرای گلم؟یدونه همسایه دارم مامایی خونده اینقدر کلاس میزاره ک نگومیخام روشو کم کنم اما نمیدونم ریسک کنم یسال بخونم یاترک تحصیل کنم..بخدا دارم روانی میشم نمیدونم چرااینقدرکم میارم وازهمه بدتر یه عالمه دشمن دارم منتظرن ببینن شکست خوردم من

تعداد رای : 9
نظرسنجی
مجدد ادامه بدم برای کنکور
6
66%
بمونم ی خاستگار گیرم بیاد ازدواج کنم باتوجه به جریانم
3
33%
صبراوج احترام نسبت به حکمت خداست...❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخون اگه خواستگارخوبم اومدقبول کن ازدواج ودرس که باهم منافات ندارن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

چرا بین کنکور دادن و ازدواج گیر کردی؟مگه درس خوندن اخر زندگیه ؟درس نخون برو دنبال ی هنر ،یا ی زبان ،موفقیت تو درس خوندن نیست که.اگه خواستگار خوب هم اومد ازدواج کن نه اینکه هرکی از راه رسید سریع قبول کنی 

تو هر مسیر از زندگی ی سری ادما هستن که مسخرت میکنن،نا امیدت میکنن،میترسوننت،،قدرت ریسکو ازت میگیرن

ببین خودت هدفت چیه ؟اگه لذت نمیبری از درسخوندن ادامه نده و دنبال عشق و علاقت ی هنری رو شروع کن

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد