2777
2789

نخون خواهر من نخون

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ک خوندم خیلی بد بود یدونش ادم باید چ کنه بین اینهمه گرگ

کدوم خوندی مگه که انقدر حالت بدشده

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

وقتی زندگی تو چارچوب خدا باشه و مسیر درست رو بشناسه و حرکت کنه جایی برای خیانت نیست.

مردی که خدا ترس باشه و متدین قطعا اهل خیانت نیست.

وقتی یک خانوم که ظاهرا امروزیِ و پا روی احکام خدا میذاره و با آرایش و...سعی میکنه توجه دیگران رو به خودش جلب کنه خصوصا نامحرم و خیانت میکنه با نوع پوشش و طرز صحبتش و....به زنِ دیگه ای که شوهرش توی این جامعه هست قطعا یکی بدتر از خودش روی زندگیش هوار میشه...البته غیر از استثناعاتی که وجود داره و مرد ذاتا خرابه...

هرچی تو چارچوب خدا باشیم قطعا خودمون و زندگیمون بیشتر در امانیم...

❤من عاشق امام حسن(ع)جانم❤
کدوم خوندی مگه که انقدر حالت بدشده

همونی ک گفت شوهرم عشقم بود و ...پیامای شوهرشو خونده ک با همکاراش چت کرده و گفته فلان جات خیلی سفیده...

وای وای وای خدایا

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
همونی ک گفت شوهرم عشقم بود و ...پیامای شوهرشو خونده ک با همکاراش چت کرده و گفته فلان جات خیلی سفیده. ...

ای خواهر پ برو تاپیکهای منوبخون هععععی ازدواج بدترین چیز 

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
وقتی زندگی تو چارچوب خدا باشه و مسیر درست رو بشناسه و حرکت کنه جایی برای خیانت نیست. مردی که خدا تر ...

ابجی گلم بخدا یکیو میشناسم هم خودش هم زنش واقعا ادمای متدینی هستن و بافرهنگ و متشخص 

ولی مرده زن صیغه ای داشت خانومشم نمیدونست 

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
باشه قبول دارم زندگی بعد ازدواج خیلی سختی توشه

اره