2777
2789
عنوان

عصابم خرابه ازمادرشوهرم ودخترم ....

451 بازدید | 44 پست

بخداخیلی عصابم خرابه دخترم9ماهشه هنوز نمیتونه بشینه یا4دستوپابره ازبس مادرشوهرم بغلیش کرده یه دقیقه هم روزمین طاقت نداره هرچیم بش میگم فایده نداره فقط هم جلوچشم مابغلش میگیره وقتایی ک میریم پایین .مثلا ی ساعت کاری چیزی داشته باشم بدم برام بگیره سریع میارتش بالا .بشوهرمم میگم میگه بهش بگم ناراحت میشه دوسش داره خب!!چیکارکنم دخترمو ازبس عادت داده که اگه بغلش نگیرم یاچیزیوکه میخواددستش ندم سرودستاشو میکوبه زمین خیلی نگرانم و عصابم خرابه..!

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره تو این سن این طودی میشن در هر صورت .شاید بیشتر به خاطر فشار دندونه مدارا کن بچه منم از ۸ ماهگی همین طور بود تا الان که ۱۲ ماهشه بدتر هم شده با اینکه راه هم میره ولی مدام داد میزنه که بغلش کنیم‌ تا جاهای بلند رو هم ببنه .مثل رو ی میز .کلا زور گو اند

دختر من از ٥ ماهگى ميشينه ولى اصلا چهار دست پا نميتونه بره حتى سينه خيزم نميتونه بره، الان ٧ ماهشه

اصلا تحمل نداره دراز كشيده بازى كنه يا بايد بغلش كنم يا بشينه، تمام كدفم كمرم آزرده شده، كمكم ندارم سختمه

خب زیاد نبرش 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
ربطی نداره تو این سن این طودی میشن در هر صورت .شاید بیشتر به خاطر فشار دندونه مدارا کن بچه منم از ۸ ...

ن بابابخدادخترمن اینطوری نبود اینطوریش کردند لجبازشده

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘
دختر من از ٥ ماهگى ميشينه ولى اصلا چهار دست پا نميتونه بره حتى سينه خيزم نميتونه بره، الان ٧ ماهشه ...

پسر من از ٦ ماهگي سينه خيز ميرفت ولي نه ميشست نه چهاردست و پا ميرفت يهو هشت ماهگي همرو انجام داد الان ديگه دستشو ميگيره وايميسته تاتي ميكنه ٩ ماهشه

دختر من از ٥ ماهگى ميشينه ولى اصلا چهار دست پا نميتونه بره حتى سينه خيزم نميتونه بره، الان ٧ ماهشه ...

پسرم منممممم زود نشست ولی اصلا چار دست و پا نمیره وقتی رو دستاش می زارم میترسه