2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد خر محلیم میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
انصافن بگو نداره؟خیلی آب اسراف میشه خیلی اونوقت من خودمو بزنم به بیخیالی؟خیلی گناه داره اسراف کردن

اخه منم شوهرم میره یک ساعت دوش بازه ولی اصلا برام مهم نیست هرکسی یه دیدگاهی داره

خدایا شکرت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری خیلیم حق داری. اسراف نباید کرد منم خیلی حساسم

مخصوصا آب

دور از جون شما خیلی از مردم این مملکت هنوز نمیدونن باید توی مصرف آب صرفه جویی کرد آب ارث باباشون نیست. آب مال همه س مال اون بنده خداهایی که کلی راه میرن تا یه دبه آب بردارن ببرن خونه

منم تو خونه هرکی اسراف میکرد انقدر بهشون گیر میدادم ابان همه درست مصرف میکنن

اصلا شیر آبو باز گذاشتو این چیزا رو نداریم

تو هم با هر روشی که قلقشه به سعیت ادامه بده

اولا وقتی کسی جز خودتون نیست خوب در باز باشه. چه اشکالی داره. ثانیا هرکسی به روش خودش کارهاشو پیش میبره حالا بذار یه دوشش رو راحت بگیره. 

اگه از روش حموم کردنش راضی نیستی یه راه حلش هم اینه که باهاش بری حموم و ه روش خودت حمومش بدی. کم کم مدل حموم رفتنش عوض میشه و به سبک شما دوش میگیره.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.

به همه چی گیر بدین چه حوصله ای داری خب آهنگ بزار صداش بلند کن نشنوی

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
حالا چرا دوتا ورودی داره یهو دونفر از دوتا در وارد بشن اولویت دوش با کدومه؟😐

اولین درو باز کنی سرویسه بعد روبروش در حمامه عزیزم 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
اول سرویسه بعد حمام عزیزم 

آهاااا 😂😂😂😂

فکر کردم خود حموم دوتا در داره

شوهر منم در حمومو باز میذاره. انگار تو احساس خفگی میکنه. آب که میپاشه بیرون لجم میگیره. میگم لااقل به خودت رحم کن. سرامیک خیس بشه خودت در اومدی بیرون کله پا میشی. من همیشه میرم درو خودم میبندم

اولا وقتی کسی جز خودتون نیست خوب در باز باشه. چه اشکالی داره. ثانیا هرکسی به روش خودش کارهاشو پیش می ...

تا حالا این کارو چندبارکردم درست بشو نیست مامان و باباش اصلا اهل اسراف نیستن این نمیدونم ب کی کشیده

وای بیخیال بابا.سر اینجور مسائل که آب رو زیاد باز میکنه ناراحت نشو.منو شوهرمم وقتی میریم حموم باید یسره آب باز باشه.اصلا دست خودم نیستا.خیلی خواستم آب رو ببندم.آب رو میبندم تو حموم احساس خفگی بهم دست میده بخاطر همین باید باز کنم.

وای بیخیال بابا.سر اینجور مسائل که آب رو زیاد باز میکنه ناراحت نشو.منو شوهرمم وقتی میریم حموم باید ی ...

من خودم بچه هامو به یه وان کوچیک میشورم آخرش میبرم زیردوش.برعکس من اگه شیرآب همش بازباشه احساس خفگی میکنم

خر محلی نشنیده بودم.مشکل بزرگی نیست الکی‌دعوا راه میندازین

همون سگ محلی.واقعا مشکل بزرگی نیست؟؟ما توشهری زندگی میکنیم ک آب لوله کشیمون کاملا شیرینه اگه جایی زندگی میکردیم ک آبمون شور بود بعد میگفت اه اه اه اینم شد آب؟حالا قدر میدونست