2821
2789
عنوان

کنکوریا

394 بازدید | 37 پست

سلام   دیدم خیلی شلوغ پلوغ سایت برا کنکور 

خواستم  اینو بگم که منم پارسال کنکوری بودم 

ازمون هام رتبه ام میشد ۸هزار اینا اما  کنکور سدم ۱۳هزار  

خودم از اول کتابداری اصفهان رو میخواستم که ته رتبه ای قبول میکرد ۵هزار بود 

اما انتخاب رشته که کردم با مشاوره صحبت کردم گفت  الان خیلی مهمع 

انتخاب رسته و شهر راستم میگفت خیلیا با رتبه های بهتر من قبول نشدند و موندن پشت کنکور یا رفتن ازاد و پیام نور   حب انتخاب رشته که میکنید ۱۵۰تا حق انتخاب دارید 

از بهترین رسته ها و بهترین دانشگاه ها انتخاب کنید به هیچ وجه رشته که دوست ندارید رو نزدید چون درصورت قبولی و انصراف ۲میلیونی دانشگاه ازتون میگیره  هم چنین از کنکور منع میشد به مدت یکسال 

حالا برسیم به اصل مطلب یعنی امید  

من بدون امید اول کتابداری اصفهان رو زدم  بعد کتابداری یزد و کتابداری قم میدونستم قم رو حتما قبول میشم اما من دوست نداشتم قمو 

روز اعلام نتایج همه زنگ زدند گفتند کجا قبول شدی گفتم ندیذم اما حتما قم قبول سدم اما با اصزار مامانم رفتم سایت دیدم اصفهان قبول شدم  

ببینید بستگی به ظرفیت دانسگاه ها داره راستی تو دفترجه انتهاب رسته مینویسه فلان تعداد ظرفیت اما دورغه مثلا ما رو زدع بود ۱۸تا درصورتی که ۵۰نفر رو گرفت 

یه چیزی دانشگاه رو بزور از خدا نخواید  من بهترین دانشگام با بدترین همکلاسیا 

و اینکه دانشگاه یزد رو قبول سدم اما چون اول اصفهان قبول شدم خانواده م یزد رو نزاشتند در صورتی عشقم یزد قبول شد  و من موندم ۴سال حسرت دوریش  اما اگه بزور از خدا دانشگاه اصفهان نخواسته بودم اینجوری نبود وضعبتم  از خدا صلاحتون  رو بخواید

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

یادش بخیر ساله کنکورم من دوست نداشتم برم یونی ، به التماس مامانم رفتم کنکور، همه ی بچه های فامیل که با من بودن و خودشونو کشته بودن گننننننننننننددددددد زدن فقط منی که اصلا استرس نداشتم و سر جلسه به هیجام نبود و اصلا دلم نیود یرم دانشگاه رتبم خوب شد 😐😐😐😐

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرت لازمه برا انتخاب رشته مشاور بریم

اره خیلی مهمه 

یه مشاور خوب و دل سوز لازم نیست خیلی هزینه ش زیاد باشه 

آره واقعا حرفت درسته عزیزم

اینکه ادم قسمتشم چی باشه خیلی مهمه چون منم واقعاتلاش مبکردم و همیشه توی مدرسه شاگرد اول بودم اما قطعا خیرم نبود رشته ی پزشکی برم نبایدبه زور چیری رو ار خدابخوایم واقعا

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
حالا به عشقت رسیدی ؟ 

نه هنوز  هر دو هفته یه بار میاد شهرمون 

چادر میزنم 😂😂تو خیابون این دو روزی که هست تا ببینمش