2777
2789
عنوان

پناه بر خدا واقعا چ دنیایی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 38 پست

اونم مرده؟

چه اشکالی داره! شاید رفیق شدن با هم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید با شوهرت دوست شده اونجا،منفی نباش

ما هم یه بار رفتیم بوتیک لباس خریدیم،زیاد هم صمیمی نشدیم با طرف،ولی شماره ردو بدل شد، بعد از سه سال اون یارو هنوز شماره شوهرم رو داره و گاهی پیام میده بهش،

شاید خانم پذیرشگر هتل بوده  به شوهرش شک داشته خواسته مچشو بگیره پیام داده ببینه طرف کیه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

منم وقتی کاربانکی دارم شمارمو ادرسمو روی فیش مینوشتم همون روز کارمنده پیامم داد. به بهانه گرفتن وام واینا خواست رفیق بشه ای فحشش دادم🤣🤣🤣

ازوقتی رفتی هردقیقه برام اندازه ۶۰ثانیه میگذره ....😓😓