2777
2789
عنوان

لاغرای خشکیده بیایید دور هم باشیم🤣😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 151 پست
۵۹🙈

عییی بابا....خوش شانسِ لعنتی😒😒😒😒

..برای عضله اوردن گلم باید بری بدن سازی پیش یه مربی درست وحسابی وزنه سنگین کاری کنی حجم بیاری عالی میشب..درکنارش کلاژن وپروتیین فراوونم باید بخوری

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چگونه

من ۴ ساله میرم بدنسازی. اونجا یکم حجم گرفتم. بعد ورزش چیزای پرکالری خوردم. قبل ورزش شیرموز .بادام زمینی و اینا. بعد ورزش چیپس یا سیب زمینی و تخم مرغ آپز.پیتزا اینا.

prove yourself to yourself not others
چربی بده

چاق نیستم گلم تپل قدبلندم همه میگن خوبی الان یکم اضافه کردم بخاطربارداری ولی درکل متناسبم😀

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤

قد 170 وزن 54  رفتم دکتر یه سری قرص بهم داد خواب آور بودن چندتا دونه خوردم دیگه نخوردم چون ترسیدم از گشنگی تو خواب بمیرم بچه های همین سایت گفتن برو شربت مولتی ویتامین بخور اشتها آورم چند روزی دارم می خورم خوب شد نصبت به قبل خوردنم 

به به میبینم که جمعتون جمعه مادرخانومیتون کمه.دور همی بدون من!؟داشتیم؟

اینجانب مادرخانومی هسدِم یک لاغر🙋

بله بنده راهکاردارم.میخوای بگم؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

خشکیده رو خوب اومدی    

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
قد 170 وزن 54  رفتم دکتر یه سری قرص بهم داد خواب آور بودن چندتا دونه خوردم دیگه نخوردم چون ترسی ...

شربت مولتی ویتامینت چیه عزیزم؟ من دیشب داشتم سرچ میکردم کپسول بگیرم یا شربت.