ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ۴ ساله میرم بدنسازی. اونجا یکم حجم گرفتم. بعد ورزش چیزای پرکالری خوردم. قبل ورزش شیرموز .بادام زمینی و اینا. بعد ورزش چیپس یا سیب زمینی و تخم مرغ آپز.پیتزا اینا.
چاق نیستم گلم تپل قدبلندم همه میگن خوبی الان یکم اضافه کردم بخاطربارداری ولی درکل متناسبم😀
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
قد 170 وزن 54 رفتم دکتر یه سری قرص بهم داد خواب آور بودن چندتا دونه خوردم دیگه نخوردم چون ترسیدم از گشنگی تو خواب بمیرم بچه های همین سایت گفتن برو شربت مولتی ویتامین بخور اشتها آورم چند روزی دارم می خورم خوب شد نصبت به قبل خوردنم
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم