shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 عنوان عدد بتا 191 بازدید | 11 پست ۱۵۰۰ خوبه ؟۵ روز گذشته از موعدم مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃 1398/05/15 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میوه_دلم_بچم عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1281 خوبه دیگه من یکروز گذشته بود ۸۲۰بود دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 خوبه دیگه من یکروز گذشته بود ۸۲۰بود خدا روشکرگلم چند هفته برا تشکیل قلب برم سونو؟ مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
میوه_دلم_بچم عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1281 خدا روشکر گلم چند هفته برا تشکیل قلب برم سونو؟ هفته هشتم عزیزدلم.بسلامتی انشالله😍 دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 هفته هشتم عزیزدلم. بسلامتی انشالله😍 یعنی بنظرت تا ۸ صبرکنم؟ دکتری چیزی نمیخواد برم تو این فاصله؟قربونت مرسی مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
میوه_دلم_بچم عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1281 یعنی بنظرت تا ۸ صبرکنم؟ دکتری چیزی نمیخواد برم تو این فاصله؟ قربونت مرسی من هفته چهار بودم رفتم پیش دکترم اصلا سونو نکرد فقط گفت قرص ب شش روزی یدونه بخورمو جگر و هویج و دم کرده ی زعفرون و اویشن و دارچین نخورم 😁😁😁 دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم
dellsana عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 2826 یعنی بنظرت تا ۸ صبرکنم؟ دکتری چیزی نمیخواد برم تو این فاصله؟ قربونت مرسی برای منم دعا کن بزودی جواب ازمایشم مثبت بشه واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 من هفته چهار بودم رفتم پیش دکترم اصلا سونو نکرد فقط گفت قرص ب شش روزی یدونه بخورم و جگر و هویج و دم ... نگفت فولیک اسید بخوری؟ خدا حفظش کنه برات عزیزم ممنونم که جواب دادی مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 برای منم دعا کن بزودی جواب ازمایشم مثبت بشه ایشالا که باخبربارداری میای مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
میوه_دلم_بچم عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1281 نگفت فولیک اسید بخوری؟ خدا حفظش کنه برات عزیزم ممنونم که جواب دادی عزیزم من فولیک اسید رو از سه ماه قبل باردار شدن شروع کرده بودم همونو هنوز دارم ادامه میدم 😝😝خدا تودلی قشنگ شماروهم حفظ کنه😍😍 دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم
shahrzad74 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32018 عزیزم من فولیک اسید رو از سه ماه قبل باردار شدن شروع کرده بودم همونو هنوز دارم ادامه میدم 😝 ... آره منم میخورم همیشهمرسی گلم زنده باشی 🥰 مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
میوه_دلم_بچم عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1281 آره منم میخورم همیشه مرسی گلم زنده باشی 🥰 😍😙❤️ دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم