2777
2789
عنوان

کسایی که میرین باشگاه بیاین...

158 بازدید | 8 پست

قبل باشگاه چی میخورین؟ من جدیدا انگار جون ندارم تو بدنم ک بخوام ورزش کنم.... 

بعدش چه سانسی میرین؟صب یا بعدازظهر؟ بنظرتون کدوم بهتره؟

prove yourself to yourself not others

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ساعت ۸صب میرم

نیم ساعت قبلش صبونه میخورم 

تو راه یدونه خرما یا کشمشی توت خشکی چیزیم میخورم

بعدازظهر بهتره ولی باشگاه مانداره و چون نزدیکمه مجبورم همینو برم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من سانس بعدازظهر میرفتم بیشتر جون داشتم الان صبح میرما اصلا جون ندارم چون صبح زیاد نمیتونم صبحونه بخورم زود خسته میشم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
پوره...شیر موز...ماکارونی..تخم مرغ.موز انرژی میده بخور

می۷ای وزن اضافه کنی که باشگاه میری؟ 

ایناهمه واسه وزن گیری هس ، اما اسی اگه بخاد کزنش کم کنه یا تعادل و ... نباید اینارو بخوره ، اسی تو باشگاه حین تمرین لیموناد همراهت باشه بدون شکر و با ابلیموی طبیعی ، بهترین نوشیدنی انرژی بخش و مفید واسه پوست همینه ، نهایت اگه جواب نگرفتی میوه و خرما فقط ببخور 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
می۷ای وزن اضافه کنی که باشگاه میری؟  ایناهمه واسه وزن گیری هس ، اما اسی اگه بخاد کزنش کم کنه ی ...

من نه برا لاغری میرم نه چاقی وزن و اندامم خوبه. لیموناد و امتحان میکنم حتما   

prove yourself to yourself not others