2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه...

190 بازدید | 16 پست

واسه یه سفر دوتایی باید بهش التمااااااااس کنم  

اون وقت کافیه یکی از اطرافیان برنامه ی سفر بچینه...آب دستشه باید بذاره زمین و بره...اه

انقدر این کارو کرده که وظیفمون شده تا سر کوچه هم میخوایم بریم به همه بگه...که مبادا کسی ناراحت بشه...خسته شدم به خدا. عصبی شدم بس که تنها نشستم و در و دیوارو نگاه کردم...خیر سرم سالگرد ازدواجمونه. قول داده بود دوتایی بریم سفر یه روزه.ولی الان اومده میگه جمعه دسته جمعی میریم سفر...به خدا اصلا خودخواه نیستم و توقع سفر لوکس و آنچنانی ندارم ازش.برعکس انقدر توی این یکسال دو دو تا چهار تا کردم که زندگی بگذره.فقط دوست دارم اول ازدواجی یه کم بگردیم همین....

واقعا ببخشید پرحرفی کردم. نیاز داشتم اینجا درد دل کنم...

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرفاتو تو ی نامه بنویس و بده بهش

روزی که میخواستم عضو سایت بشم از شوهرم پرسیدم اسم مستعارم چی باشه؟ از اونجایی که تازه سریال مسافر رو دیده بودیم و اسم پانته آ بهرام در این سریال منیژه گریه رو بود، گفت بذار منیژه گریه رو. همین😁
همه حرفاتو تو ی نامه بنویس و بده بهش

بهش هزار بار گفتم. میگه مامانم اینا گناه دارن هیچ کجا نمیرن...حالا میریم باهاشون بعدش دوتایی میریم.منم دل نازک میگم باشه

بهش بگو من احتباج دارم تو وقت بزاری من باهات حرف بزنم وقتی اومد خونه تیوی و خاموش کن گوشیارو جمع کن خاموش کن بگو یساعت برای من باش به من گوش کن تمام این حرفارو اروم شمرده شمرده با پسوندو پیشوند قربونت برم فدات بشم دورت بگردم بهش بگو .بگو من میخوام باتو باشم فقط خودت این خواسته زیادیه ؟من میخوام دونفری تجربه کنم سفرو گردش و من آرزوهام برنامه هام دوست دارم کنار تو انجام بشه اگر ازتو نخوام میمونه توی دلم یاد میگیرم نیازامو دیگه بهت نگم و حبسشون کنم توی دلم وقتی دیگه حرفامو نگم تنها میشم و دیگه این آدم نیستم و آدمی میشم که فقط به ظاهر برای خوشامد دیگران فیلم بازی میکنه حرفای دلتو همه رو بگو نزار تو دلت بمونه ازهمین حالا شروع کن که اول راهی ....

بهش بگو من احتباج دارم تو وقت بزاری من باهات حرف بزنم وقتی اومد خونه تیوی و خاموش کن گوشیارو جمع کن ...

ممنون از وقتی که گذاشتید . ولی به خدا تمام اینایی که گفتید رو از زمان عقد بهش گفتم. همیشه دارم میگم،غر نمیزنم. با آرامش و خوش خلقی میگم. هزار بار قربونش میرم آخه واقعا عاشقانه و خالصانه دوستش دارم و چیزی برام کم نذاشته هیچ وقت. ولی گاهی مثل الان گریه ام میگیره...

تو شرایط سفر خود حقیقیت نباش گاهی اطرافیان لازم دارن ببینن ناراحتی مارو متوجه بشن ما راحت نیستیم دلخوریم بهش بگو من ببشتر از ۲ یا ۳ بار نیازمو عنوان میکنم اونم فقط به عزیزام بعد دیگه نمیگم وقتی سکوت کردم میتونی بترسی و نگران شی دیگه من واقعی نباشم که کنارت میخوابه بیدار میشه زندگی میکنه دختری که فقط ظاهرو حفظ میکنه ناراحتیتونو نشووون بدید انقدری که خودش و بقیه متوجه بشن نگران خراب شدن سفر نباشید