2777
2789
عنوان

شکست عاطفی

489 بازدید | 74 پست

سلام...کسی اینجا تجربه شکست عاطفی داره..؟من عاشق شدم...و دارم از دستش میدم.خیلی جلوی خانوادم ازش دفاع کردم ولی انگار میخواد ثابت کنه اونا راست میگفتن...دنیا برام تموم شده و دارم دیوونه میشم.خب اگه قراره کسیو دوست نداشته باشن بعدا چرا مدت طولانی میگن عاشقن..؟منکه داشتم زندگیمو میکردم...

اولا میشه برام دعا کنین؟ثانیا اگر تجربه مشابه دارین کمکم کنین؟

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه شکست دارم چن تا ... اما خونواده ام در جریان هیچ کدوم نبودن ... تنها باهاش کنار اومدم

حدود یکسال همیشه بود..همه جای زندگیم بود...چطور کنار بیام؟😭

من خودم الان تو شکست عشقی به سر میبرم میدونم خیلی سخته 🙁انگار قلب آدم تیکه تیکه میشه 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

خدابهت صبربده.واقعا آدم تواین دنیا به این بزرگی نفس کم می اورد.درودبردلت.طرف شما فقط وقتشو باهات پرمی کرده .ازاین عوضی هازیادن.چه زود قلبتوبهش اجاره دادی 

منو تنهایی توبا....
حدود یکسال همیشه بود..همه جای زندگیم بود...چطور کنار بیام؟😭

خیلی سخته ... نظرات متفاوت ..نظر من این ک سریع یکی رو جایگزینش  کن 

لطفا نریزید سرم بگید فلان و فلان این نظر شخصی منه

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
من خودم الان تو شکست عشقی به سر میبرم میدونم خیلی سخته 🙁انگار قلب آدم تیکه تیکه میشه 

دلم نه....قلبم نه...همه وجودم تیکه تیکه شده...همه جای زندگیم خاطراتش هست هر لحظه یاد یه حرفش میفتم...یاد یه خاطره..😭از توان و تحملم خارجه

خدابهت صبربده.واقعا آدم تواین دنیا به این بزرگی نفس کم می اورد.درودبردلت.طرف شما فقط وقتشو باهات پرم ...

ندادم....😭خیلی التماس میکرد...کم کم تو دلم جا گرفت...