2777
2789
عنوان

مامانم کتکم زد

719 بازدید | 45 پست

بازم من اومدم من هیچکسوندارم ک درد دلمو براش بگم مادربزرگم آلزایمرداره 6 روزه خونمونه بردمش حمام کرم زدم دست و صورتش بعد امروز اعصاب مادرمو بهم ریخت هی گف بریم مادرمم سرمن خالی کرد همه عقده هاشو بادوتا پا رفت رو شکمم با عصای مادربزرگم زد رو دستم و رو کمرم داغونم بخدا زنگ زدم عشقم چندبارصدام کرد قط کردم ....باخداهم قهرم چند بار بهم گف جن....ه آخ ک دلم خون 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

کی بهت گفت ج ده

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
خوبه عشق داری ما کوفتم نداربم دارم ته دیگ میخورم 

ان شاالله که سر و سامان بگیری به امید خدا

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
خوبه عشق داری ما کوفتم نداربم دارم ته دیگ میخورم 

عشق منم با یکی دیگه ست ولی منو میخواد اونم کم دلمو نشکسته

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
واااااه بی دلیل فقط چون ناراحت بود از روت رد شد

چون مادرش اذیت میکرد سر من خالی کرد 

مامانش منم مجرد بودم مامانم اینجوری میکرد جلو مهمونا دلم خیلی شکسته درظاهر خیلی باهاشون خوبم ولی قل ...

من میترسم متاهل بشم مث الان شانس نداشته باشم