2777
2789
عنوان

حال عجیب من

155 بازدید | 13 پست

من چندین ماه سفت وسخت میرم توکار دعا و نذرو ختم بعدش که هیچ جوابی نمیگیرم به یه نا امیدی میرسم وچندماه بی خیال مستحبات میشم فقط نمازمومیخونم

نمیدونم چیکارکنم خدا نگاهم بکنه😔

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم به دعا و نماز که نیست

خدا بهت عقل و اراده و توان داده که بری دنبال هدفت 

حالا که داری تلاش میکنی دعا هم میکنی و ازش کمک میخوای تا یاریت کنه و تکیه گاهت باشه

اگه نماز میخونی برای نعمتاییه که بهت داده نه برای اینکه حاجتتو بده

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بیخودی خودتو خسته نکن.خدا بعضیارو همچین تمام کاراشونو راست و ریس میکنه اصلا نمیفهمن چطور درست شد...بعضیام مثل من تو کوچیکترین کاراشونم گره میفته.احساس میکنم اصلا صدام نمیشنوه. فقط یکبار ب خواسته ام ک خیلی کهم بود رسیدم. منم دیگه نمازمم نمیخونم. هرچی پیش بیاد دیگه ب درک

بیخودی خودتو خسته نکن.خدا بعضیارو همچین تمام کاراشونو راست و ریس میکنه اصلا نمیفهمن چطور درست شد...ب ...

آره واقعا بعضی ها الکی بی هیچ زحمتی به همه چی رسیدن نمیدونم چرا

عزیزم به دعا و نماز که نیست خدا بهت عقل و اراده و توان داده که بری دنبال هدفت  حالا که داری ت ...

من نگفتم نمازخوندم واسه حاجتم!

گفتم فقط نماز میخونم کارمستحبی نمیکنم

خیلی از چیزا از اراده انسان خارجه همه چی که باتلاش درست نمیشه 

من بااینکه نماز نمی خونم خدا خیلی بهم لطف داره شما که باید پیش خدا خیلی عزیز باشی😔

خوشبحالت

من زندگیم پره گره کوره

جوابی نمیگیرین؟ شما با خدا معامله گرانه برخورد میکنین.

یکی از صفات خداوند " استغنا" یعنی خداوند هیچ نیازی به عبادت شما نداره......که بخواد بخاطر عبادت شما خواسته های معقول و نامعقول شما رو برطرف کنه.

و اینکه هیچ وقت خواسته های ما ضرب العجلی برطرف نمیشه....مثل ارزو های کودکانه .....من خودم ارزو میکردم خدایا بهم  یه دوچرخه بده😀 و توقع داشتم شب که میخوابم تا فردا صبح یه دوچرخه تو حیاط باشه.

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
جوابی نمیگیرین؟ شما با خدا معامله گرانه برخورد میکنین. یکی از صفات خداوند " استغنا" یعنی خداوند هیچ ...

عزیزم کجای حرف من این بود که بگم بخاطر عبادتم حاجت بگیرم؟؟

من گفتم دعام مستجاب نمیشه 

عزیزم کجای حرف من این بود که بگم بخاطر عبادتم حاجت بگیرم؟؟ من گفتم دعام مستجاب نمیشه 

خب قرار نیست همه دعا ها مستجاب بشه🤷‍♂️

جماعتی هستند که ایشان را دنیاوی زود میسر شود و جماعتی دیگر ایشان را آرزوی دنیا به هزار لابه و عاجزی و زاری و ثناگویی، قطره ای، هر مدتی یک بار، برسد_ به هزار حیله. اکنون آنچه کمتر چیز هاست از ما، هر که روی به ما آورد از بهرِ خدا، بایدش بیزار شدن. اول قدم این است.

شمس_تبریزی#  

به عبارتی شمس اعتقاد داره که شما وقتی میتونی به خداوند نزدیک بشی که چیزی از خداوند طلب نکنی. و اولین قدم نزدیکی به خداوند بیزار شدن از خواسته هاییه که توی دل مون  از خداوند طلب میکنیم. به عبارتی دیگر الهی.....آن ده که آن به.

موفق باشید.

مدرسه ما همین است، این "چهار دیوارِ گوشتی"
2790
2778
2791
2779
2792