2777
2789
دکتر گفته بود تا دو سال طبیعی اصلا فکرشم نکن باردارشی

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت پروردگار نیست...فقط کافیه اشاره کنه.واسه همه منتظر ا هم دعا کن . 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر خدا بخواد میشه عزیزم من دوستم دکتر گفت بعد رادیو تراپی صد در صد نازایی داره همون تو عقد ب ...

اره دقیقا ماهم همین ولی خداروشکر واسه همسرم دب حد توده بود با جراحی تموم شد

فریز کردیم واسه بارداری گفته بودن نمیشه

ایشالا همی منتظرا دامنشون سبز بشه  من الان گنگم یجوریم۶/۶عروسیه هفته بعد جهزیه میبرن وااای خدا

اینا رو ول کن چه حسی داشتی که تو عقد رابطه کامل داشتی برات درد سر نشد چند سال عقد موندی

شوهرت اشتیاقی داره لرا زیر یه سقف رفتن؟

اینا رو ول کن چه حسی داشتی که تو عقد رابطه کامل داشتی برات درد سر نشد چند سال عقد موندی شوهرت اشتیا ...

اره خییییلی خوشحالن خانواده شوهرم 

ما شوهرم مریض شد گفتن جلوگیری نکن دیگه

اره دقیقا ماهم همین ولی خداروشکر واسه همسرم دب حد توده بود با جراحی تموم شد فریز کردیم واسه بارداری ...

خدا رو شکر خیلی مراقب تو راهی باش زیاد نرقص عروسیت😉 موهاتم نمیخواد رنگ کنی خودت خوشگلی عزیزم