2777
2789
نمیشهه نمیخوامـــــــ          

🙁🙁🙁عزیزم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه..منم اگ میدونستم ده سال میگذره و نی نی دار نمیشم همون توی عقد دس ب کار میشدم مطمئنم برای بردن آبرومو هم ک بود دوقلوشو میداد خدااا

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یعنی پدر محترم هنوز هزینه جهاز رو نپرداخته،باید مخارج سیسمونی رو تقبل کنند.😁

شوخی کردم،مبارکه،انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

🍥🍥🍰🍰🍩🍩

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

ای جان مبارکه.دوست منم چند روز قبل عروسیش فهمید بارداره.تازه بچه هم هفت ماهه به دنیا اومد😋😂😂😂😂😍😍

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
مبارک باشه..منم اگ میدونستم ده سال میگذره و نی نی دار نمیشم همون توی عقد دس ب کار میشدم مطمئنم برای ...

عزیز دلم انشأالله به زودی دامنت سبز میشه گلم ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
اره عزیزم

خیلی خوشحالم واست عزیزم همسر منم مشکل داره بخاطر بیماری و ازاسپرم شوه بدون بازگشت متاسفانه اسپرم فریز هم داره که خیلی گذشته بخاطر بی فکری خودش دیگه ده درصد احتمال داره خوب باشه

یعنی توی عروسیت ازدست دادیش؟

يه هفته قبل عروسي باردار بودم نميدونستم 

براي عروسي ليزر بدن رفتم و موهامو رنگ و دكلره كردم 

تو ماه عسل ديدم پريود شدم حالمم خيلي بد بود رفتم دكتر ازمايش دادم 

ديدم تو جواب نوشته دو هفته حامله 

سريع به همسرم پيام دادم خوووشحال 

رفتم تو اتاق دكتر گفت برو بخواب برا كورتاژ

زنگ زدم گفتم پاشو بيا كه دارم ميرم اتاق عمل گفت چيشده گفتم تو دلم مرده😭😭😭😭