2777
2789

نه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگاری هاله انداخته....خوب دوباره فردا امتحان کن..

اگه نی نی میخوای انشالله که مثبت باشه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

فردا با یه مارک دیگه بزن..مثلا مدیکور بزن

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
فدات شم اره ای وی اف کردم دعام کنین

انشالله که مثبته گلم...توکل کن بر خدا

مثبت نیس ینی؟

ببین عزیزم بستگی داره شوهرت کی دیده باشتش

نتیجش تا ده دقیقه معتبره

باید پنج ثانیه تو ادرار بمونه و دو الی ده دیقه بعد نتیجش مشخص‌میشه

یکی دیگه رو فردا صبح ناشتا امتحان کن

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

اره فردا بزنم ببينم چی میشه ممنونم❤️🙏🏻

انشاءالله که بارداری میگن کم رنگی و پررنگیش مهم نیس همین که دو خط بیفته یعنی بارداری

منم باردار بودم ولی سقط شد بی بی چکمو نگه داشته بودم همین اواخر انداختم سطل آشغال ولی دوتا خطش هنوزم مونده بود. انشاءالله که همینه

انشاءالله که بارداری میگن کم رنگی و پررنگیش مهم نیس همین که دو خط بیفته یعنی بارداری منم باردار بود ...

انشاالله عزیزم

متاسفم واقعا💔

انشالله خدا به زودی بهت میده عزیزم🙏🏻

💔
انشاالله عزیزم متاسفم واقعا💔 انشالله خدا به زودی بهت میده عزیزم🙏🏻

قربونت❤