2777
2789
عنوان

تدریس خصوصی PTE

751 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

حتما در جریان هستید که برای مهاجرت به خارج از کشور قبولی در آزمون آیلتس یا تافل لازم هستش یکی از آزمون هایی که شما برای مهاجرت به استرالیا میتونید توش شرکت کنید آزمون PTE هستش بهتون پیشنهاد میکنم حتما مقاله ثبت نام در آزمون PTE رو مطالعه کنید اما اگر اطلاعات جامع تری در مورد این آزمون و نحوه برگزاری کلاس هاش میخواید داشته باشید مقاله تدریس خصوصی PTE که داخل سایتم قرار دادم رو مطالعه کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من زبانم  در حد elementary هست و همسرم راستش تازه شروع ب خوندن کرده و تقریبا هیچی بلد نیس ...

سلام

بستگی به زمانی که دارید داره این مسئله و برای مهاجرت بین آیلتس ، تافل و pte

pte ساده ترین هستش و با توجه به زمانی که دارید و نمره مورد نظرتون میتونم بهتون بگم میتونید برای این آزمون آماده بشید یا خیر.

دوستان سلام

برای تدریس خصوصی PTE من مجموعه PTE Expert  رو بهتون معرفی میکنم.این مجموعه به مدیریت دکتر مهرداد بیک وردی با تجربه بیش از 3000 ساعت  تدریس PTE و تحلیل کارنامه PTE برای 600 مورد رو تو کارنامه خودشون دارند.

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه شروع کنید از پکیج مشاوره آزمون PTE که به صورت رایگان در این مجموعه ارائه میشه استفاده کنید. لینکش:
https://pteexpert.ir/reserve/

کار رو خوبه به کاردون بسپرید!

سلام دوستان

من برای بار اول از pteline پکیج خریدم، افتضاح بود، دوره شون اپدیت نشده بود، اون خدماتی که میگن میدیم موقع خرید رو بعدا نمیدن مثل تحلیل ماک، گروه ریدینگ..، پاسخگویی ندارن اصلا، مسئولیت پذیری شون پایینه، و تمپلیتهاشون نمره تون روبه شدت کم میکنه در امتحان اصلی، حتما گوگل ریوشون روبخونید که افتضاحه، پولتون رو برای این موسسه کلاه بردار هدر ندید.