2821
2789
عنوان

تدریس خصوصی PTE

732 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

حتما در جریان هستید که برای مهاجرت به خارج از کشور قبولی در آزمون آیلتس یا تافل لازم هستش یکی از آزمون هایی که شما برای مهاجرت به استرالیا میتونید توش شرکت کنید آزمون PTE هستش بهتون پیشنهاد میکنم حتما مقاله ثبت نام در آزمون PTE رو مطالعه کنید اما اگر اطلاعات جامع تری در مورد این آزمون و نحوه برگزاری کلاس هاش میخواید داشته باشید مقاله تدریس خصوصی PTE که داخل سایتم قرار دادم رو مطالعه کنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام من زبانم  در حد elementary هست و همسرم راستش تازه شروع ب خوندن کرده و تقریبا هیچی بلد نیس ...

سلام

بستگی به زمانی که دارید داره این مسئله و برای مهاجرت بین آیلتس ، تافل و pte

pte ساده ترین هستش و با توجه به زمانی که دارید و نمره مورد نظرتون میتونم بهتون بگم میتونید برای این آزمون آماده بشید یا خیر.

دوستان سلام

برای تدریس خصوصی PTE من مجموعه PTE Expert  رو بهتون معرفی میکنم.این مجموعه به مدیریت دکتر مهرداد بیک وردی با تجربه بیش از 3000 ساعت  تدریس PTE و تحلیل کارنامه PTE برای 600 مورد رو تو کارنامه خودشون دارند.

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه شروع کنید از پکیج مشاوره آزمون PTE که به صورت رایگان در این مجموعه ارائه میشه استفاده کنید. لینکش:
https://pteexpert.ir/reserve/

کار رو خوبه به کاردون بسپرید!