2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

152 بازدید | 13 پست

سلام 

بچه ها من حدود دو‌سه ماه پیش متوجه شدم تو سینه ام چیزی هست، رفتم دکتر زنان معاینه کرد گفت بنظر نمیاد چیزی خطرناکی باشه کیسته و برام سونو نوشت، دکتر سونو بعد از سونو گفت چیز خاصی نیست ولی بهتره با جراح عمومی صحبت کنی چون در تخصص اوناست، من جواب سونو رو به دکتر زنان نشون دادم گفت کیسته ولی تو برگه سونو نوشته ام ار ای بشه واسه راحتی خیال خودت...من رفتم کلینیک پستان بیمارستان میلاد اونجا هم متخصص معاینه کرد و گفت چیزی خاصی نیست ام ار ای هم اگر میخوای بده وگرنه نیازی نیست...

خلاصه من دلم راضی نبود ام ار ای بشم برای همین از کلینیک پستان جهاد دانشگاهی وقت گرفتم متخصص اونجا هم تو معاینه گفت چیزی نیست و شش ماه دیگه سونو بدم ولی من گفتم قصد بارداری دارم گفت دوماه از سونوی اول گذشته یه سونو بدم تو همون مرکز خودشون، امروز جواب سونو رو‌نشونش دادم گفت یه توده تو سینه ی سمت چپم هست که مشکوکه و بهتره نمونه برداری بشه، من خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم میترسم نمونه برداری جوابش خوب نباشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چندسالتونه

۳۶ سالمه، سابقه ی سرطان سینه تو فامیل درجه یک هم نداریم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
عزیزم  ان شالله که چیزی نیست  اگه خدایی نکرده هم باشه شما همین اولش فهمیدین  اگه م ...

ممنون عزیزم، مطب و یا شمارشونو لطف میکنید؟

حتما پيگير باش ! يه دكتر جراح پستان برو نشون بده ! چند سالته ؟ 

کلینیک پستان دکتر جراح پستان نشون دادم

استاتر ببین 

شاید فقط میخوان دستکاری کنن ببینن چیه 

منم یک فیبروادونوما و یک کیست تو سینم داشتم 

دکتر بهم گفت یا عمل کن یا براز تیکه برداری کنم 

بعد من مشورت کردم گفتن دستکاری نکن .. منم رفتم عمل کردم خدا را شکر خیلی هم خوب بود 

تو سونو هات یا ام ار ای نوشته این غده چیه ؟

استاتر ببین  شاید فقط میخوان دستکاری کنن ببینن چیه  منم یک فیبروادونوما و یک کیست تو سین ...

سونوی اول نوشته فیبروادنوم...

اما سونوی دوم رو متوجه نشدم 

اخه هر سه دکتر تو معاینه کفتن چیز خاصی نیست، اما اون‌دکتر سونو تو مرکز کلینیک گفت یه کیست نامتقارن داری که بنظرم بهتره نمونه برداری کنی خیالمون راحت بشه گفتم چیز خطرناکیه گفت نه اما چون قصد بارداری داری بهتره خیالمون راحت باشه

امروز که متخصص جواب سونو رو دید یه خالت تعجب تو صورتش نمایان شد و بعد گفت یه توده ی مشکوکه که باید نمونه برداری بشه

سونوی اول نوشته فیبروادنوم... اما سونوی دوم رو متوجه نشدم  اخه هر سه دکتر تو معاینه کفتن ...

ببین پیگیر باش

اگه قصد بارداری داری هم بهتره برداریش

ولی خیالت راحت حتما همون فیبرو ادونوما هست 

ببین پیگیر باش اگه قصد بارداری داری هم بهتره برداریش ولی خیالت راحت حتما همون فیبرو ادونوما هست&nb ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله همینطور باشه