2777
2789

یکی میشناسم 22سال سابقه داره شرکتیه دیپلمم نداره4 میگیره و البته مزایاش خوبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم کارمندای بانک رو نمیدونم ولی کارمندای شرکتی بیمارستان حقوقشون از رسمی ها و پیمانی ها و قراردادی ...

میشه بگی فرق قراردادی و شرکتی توچیه؟اخه بنظرم دوتاشم یکیه..هردویجور قراردادیه.

یکی میشناسم 22سال سابقه داره شرکتیه دیپلمم نداره4 میگیره و البته مزایاش خوبه

خیلی خوبه ک.اخه یجوری میگن حقوقاش کمه!من ب 2تومن راضیم زیادم هست برام.مسلما رسمیابیشتر میگیرن

خیلی خوبه ک.اخه یجوری میگن حقوقاش کمه!من ب 2تومن راضیم زیادم هست برام.مسلما رسمیابیشتر میگیرن

بله این حقوقشه ولی گاهی برابر حقوقش مزایا و هدیه و ....دریافت میکنه که متغیره البته

خدا به مال همه برکت بده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلامشما کارمند بانک ملت هستید من میخاستم تو ازمون ثبت نام کنم شما رشتتون چیه؟راضی هستید؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود