2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

63 بازدید | 11 پست

دخترم امروز رفته تو 14 ماه چند روزه اصلا غذا نمیخوره شبا همش تا صبح بهم وصله شیر میخواد دیگه دارم کم میارم تورو خدا راهکاری دارید بدین استفاده کنم 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

من از تو بدترم دخترم هفده ماهشه بخدا ده پونزده روزی یبار غذا میخوره هرکار بگی کردم هر راهی بگی رفتم فایده نداره. غذا بزار جلوش وقتی میریزن یکمم میخورن ببر خونه بابا جونا اونجا بقیه بشون بدن میوه بده جگر کباب بده 

من از تو بدترم دخترم هفده ماهشه بخدا ده پونزده روزی یبار غذا میخوره هرکار بگی کردم هر راهی بگی رفتم ...

شبا میخوابه؟  بخدا خودم برای خودم گریم گرفته دیگه نمیدونم از دندونشه از چیه چند روزه وحشتناک شده وحشتناک 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبا میخوابه؟  بخدا خودم برای خودم گریم گرفته دیگه نمیدونم از دندونشه از چیه چند روزه وحشتناک شد ...

وقتی زیاد شب سینه میگیره تو خواب شک نکن دندونشه وقتی دندون دارن خیلی بدغذا میشن.اما دختر من کلا بد غذاس.بخدا قسم از وقتی دنیا اومد شبا از یازده شب تا یازده صب گریههه میکرد بعد ظهر میخوابید یعنی فقد زار میزدم الآن ک مثلا بزرگتر شده شبا تا شش صبح بیداره بعضی وقتا دعا میکنم بمیرم راحت شم. تقريبا یک سالو نیمه من شب نخوابیدم صبا هم نمیتونم زیاد بخوابم بالاخره کار دارم غذا هس مهمان هس شبا هم ک بیداره فقد گریه و نق

وقتی زیاد شب سینه میگیره تو خواب شک نکن دندونشه وقتی دندون دارن خیلی بدغذا میشن.اما دختر من کلا بد غ ...

آخی عزیزم خدا کمکمون کنه 

آخی عزیزم خدا کمکمون کنه 

ان شاء الله. بچه های بد غذا سیب زمینی سرخ کرده دوس دارن امتحان کن. وقتی بچه هیچی نمیخوره فک نکن این ک سرخ کرده بده ن بده بخوره خیار بش بده بستنی بده خودت لواشک درست کن بده ژله دوس دارن با دست بخورن ولی الآن شک نکن دندون داره خو سخته فقد بوسش کن نوازشش کن داد تعطیل 

انقد دکتر بردم انقد همه کار کردم.23سالمه ولی پیر شدم چشمام کلی مشکل پیدا کرده از بیخوابی و کم خوابی ...

حتما عزیزم. اصلا گفتی خیلی ناراحت شدم. به نظر من خواهر کوچیکت اگه تا بحال انجام ندادی به نیت 6 ماه ی امام حسین ع یه نذر کوچیک کن. شیرکوچولو یا هر چی بدی به بچه ها . دستای کوچیکشو بکشه رو سر نی نی شما. باب الحوائجه . به حق مظلومیت خودشو پدر مادرش و آبجی کوچولوش حضرت رقیه س حال دخملی شما خوب شه. من گرفتار میشم حضرت علی اصغر ع و حضرت رقیه س رو صدا میزنم میگم دستای عموتون قمر بنی هاشم ع رو  بگیرین بیاین که خیلی گرفتارم. جواب میدن همیشه.

حتما عزیزم. اصلا گفتی خیلی ناراحت شدم. به نظر من خواهر کوچیکت اگه تا بحال انجام ندادی به نیت 6 ماه ی ...

چشمم حتما انجام میدم مررسی ک بم گفتی ان شاء الله امام حسین همیشه گره گشای کارت باشه