2777
2789
عنوان

نشت کیسه آب

239 بازدید | 20 پست

کسی بوده نشت کیسه آب داشته؟ علائمش چطوریه؟

من کلا از وقتی باردار شدم ترشحاتم خیلی بوی تندی داره. وقتیم زیاد کار میکنم خیلی زیاد میشه مثلا الان توی اسباب کشیم دیروز ترشحم زیاد بود رفتم حمام اومدم یک ساعت بعد کلللل لباس زیرم خیس بود ولی وقتی استراحت میکنم ترشحم کم و معمولیه. میخوام ببینم طبیعیه؟ فعلا وقت و موقعیت دکتر رفتن ندارم ولی این مسئله نگرانم کرده.

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پد بزار شورتت برو دسشویی محکم چند بار سرفه کن ببین اونموقهع اگه ازت چیزی اومد کیسه ات سوراخه ،اگه حتما برو معاینه شو چون عفونت باعث میشه ترشحات زیاد و ابکی بشه ،اگه عفونت باشه یه پماد میده درست میشی 

😘

اگه بو داره از کیسه اب نیست 

منم اینجورم از زمانی که باردار شدم دقیقا همینطور شدم روزی چندین بار لباس زیرمو عوض میکنم اما فایده ای نداره

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
اگه بو داره از کیسه اب نیست  منم اینجورم از زمانی که باردار شدم دقیقا همینطور شدم روزی چندین ب ...

آره بوی خیلی تندی داره. آخه یادمه یکی میگفت کیسه آب بوی وایتکس میده واسه همین شک‌کردم!

منم بعضی روزا دو سه بار باید لباس زیرمو عوض کنم آخرم همش کثیفه، بعضی روزا صبح تا شب چند قطره بیشتر نیست.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه پد بزار شورتت برو دسشویی محکم چند بار سرفه کن ببین اونموقهع اگه ازت چیزی اومد کیسه ات سوراخه ،اگه ...

سرفه کنم بیاد کیسه آبه؟ من عطسه و سرفه یا حتی گاهی کار زور دار که بکنم یهو میریزه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره بوی خیلی تندی داره. آخه یادمه یکی میگفت کیسه آب بوی وایتکس میده واسه همین شک‌کردم! منم بعضی روز ...

نه کیسه اب ابه ممکنه یکم خونم توش باشه بدون بوئه

منم دقیقا اینجورم 

یک هفته هر ۴ ساعت یکبار قرص مترونیدازول بخور ببین قطع میشه 

برا من قطع شد اما تا قرصا دورش تموم شد شروع شد

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
باید بری دکتر،یعنی چی وقت و موقعیت ندارم    برو بیمارستان هزینشم کمتره

مشکلم هزینه نیست، توی اسباب کشیم، راستش حتی دکترم نتونستم انتخاب کنم الان شیش ماهمه ولی انقدر کار داشتم و هر روز یه جا سفر بودم که فقط میرفتم بیمارستان برام سونوها و آزمایشای لازم رو مینوشتند. الانم دکتری که میخوام دیگه برم پیشش فقط شنبه ها هست نتونستم هنوز برم نوبت بگیرم 😣 ولی اگر میگید خیلی ضروریه یه جا میرم بالاخره...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اجی منم مثل جیش ازش میریخت . دکتر گفت باید دراز میکشیدی پاهاتو بالا نگه میداشتی تا کامل تخلیه نشه&nb ...

تخلیه شد؟؟ بچش چی شد؟ چند ماهه باردار بود؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😳😳😳😳😳 اگه در حدیه ک خیس میشی عزیزم احتمالا سوراخ شده کیسه . هفته چندمی ؟

وقتی کار میکنم آره خیلی میریزه ولی روزای معمولی نه.

هفته ۲۴

1
5
10
15
20
25
30
35
40