شکو۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1127 عنوان بارداری 91 بازدید | 15 پست من شش هفتمه.اصلا حالت تهوع ندارم.میترسم میگن وقتی قلبش تشکیل شه حالت تهوع شزومیشه،درسته بنظرتون؟من دوهفته دگ باید برم سنو برای تشکیل قلب،همش نگرانم.چرا حالت تهوع ندازم ❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤ 1398/05/15 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدا128 عضویت: 1393/08/04 تعداد پست: 10441 ابجی من ازکسانی بود که اصلا ویارنداشت چه ربطی داره نگران نباش
m_ania عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 777 بیا سوالتو اینجا بپرس همه باردارن ..سلام،به دورهمی مون خوش اومدی😍خانمهای باردار و فندقشون😍😍😍https://t.me/joinchat/MJqsrQ5Cu3BAkyTLd0KvPgاینم لینکمون😉🌹 بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21248 مبارکهنه بابامن هنوز یه هفته نمیشه پریودم دیر شده بود حالت تهوع داشتمهرکسی یه جوریه عزیزماز الان به نی استرس وارد نکن دوستتون دارم 💕
m_ania عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 777 درضمن ربطی ب علایم نداره ...من ۵ هفته و ۶ روزمه...علایمم همشون بجز یبوست رفع شده از دوتر پرسیدم گفت اشکالی نداره به مرور دوماه به بعد برمیگرده علایم بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
m_ania عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 777 مبارکه نه بابا من هنوز یه هفته نمیشه پریودم دیر شده بود حالت تهوع داشتم هرکسی یه جوریه عزیزم از ... سلام،به دورهمی مون خوش اومدی😍خانمهای باردار و فندقشون😍😍😍https://t.me/joinchat/MJqsrQ5Cu3BAkyTLd0KvPgاینم لینکمون😉🌹 بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
شکو۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1127 درضمن ربطی ب علایم نداره ...من ۵ هفته و ۶ روزمه...علایمم همشون بجز یبوست رفع شده از دوتر پرسیدم گفت ... منم پنج هفته و۶روزم.فردا شش هفتم میشه ❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
yasamin25 عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3675 دعا کن حالت تهوع نداشته باشی قلبشم تشکیل بشهمامانم و خاله هام هیچ کدوم ویاری نبودن اصلامنم دعا میکنم به اونا رفته باشم ویاری نباشم هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
مريمناز عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1371 منم شش هفتمه اصلا علائم ندارم همش نكرانم😫😫😫 فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
شکو۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1127 منم شش هفتمه اصلا علائم ندارم همش نكرانم😫😫😫 من دسشوییم میگیره زیاد،سینم سنگینه.گرسنمم میشهاما حالت تهوع ندارم.نگرانم.خیلی ❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
مريمناز عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1371 شما سونو رفتي؟؟ فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
مريمناز عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1371 من دسشوییم میگیره زیاد،سینم سنگینه.گرسنمم میشه اما حالت تهوع ندارم.نگرانم.خیلی من فقط سر سينم كمي درد مكنه فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
شکو۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1127 شما سونو رفتي؟؟ ن هنوز،دکترم گف هشت هفتگی، ❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
m_ania عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 777 منم پنج هفته و۶روزم.فردا شش هفتم میشه ایجونم😍😍😍 بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊