2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 15 پست

من شش هفتمه.اصلا حالت تهوع ندارم.میترسم میگن وقتی قلبش تشکیل شه حالت تهوع شزومیشه،درسته بنظرتون؟

من دوهفته دگ باید برم سنو برای تشکیل قلب،

همش نگرانم.چرا حالت تهوع ندازم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

بیا سوالتو اینجا بپرس همه باردارن ..

سلام،به دورهمی مون خوش اومدی😍

خانمهای باردار و فندقشون😍😍😍

https://t.me/joinchat/MJqsrQ5Cu3BAkyTLd0KvPg

اینم لینکمون😉🌹

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درضمن ربطی ب علایم نداره ...من ۵ هفته و ۶ روزمه...علایمم همشون بجز یبوست رفع شده از دوتر پرسیدم گفت اشکالی نداره به مرور دوماه به بعد برمیگرده علایم 

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊
مبارکه نه بابا من هنوز یه هفته نمیشه پریودم دیر شده بود حالت تهوع داشتم هرکسی یه جوریه عزیزم از ...

سلام،به دورهمی مون خوش اومدی😍

خانمهای باردار و فندقشون😍😍😍

https://t.me/joinchat/MJqsrQ5Cu3BAkyTLd0KvPg

اینم لینکمون😉🌹

دعا کن حالت تهوع نداشته باشی قلبشم تشکیل بشه

مامانم و خاله هام هیچ کدوم ویاری نبودن اصلا

منم دعا میکنم به اونا رفته باشم ویاری نباشم

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

منم شش هفتمه اصلا علائم ندارم همش نكرانم😫😫😫

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من دسشوییم میگیره زیاد،سینم سنگینه.گرسنمم میشه اما حالت تهوع ندارم.نگرانم.خیلی

من فقط سر سينم كمي درد مكنه

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
منم پنج هفته و۶روزم.فردا شش هفتم میشه

ایجونم😍😍😍