2777
2789
عنوان

خریدن خونه

220 بازدید | 11 پست

من لعنتی سر خواستگاری قبلی با خانوادم لج کردم گفت این میگه سیگار میکشه قلیون میکشه برید تحقیق نرفتم گفتم از دوستش بپرسید گفتن نه ما رو میشناسن اگر دوست باشه خوبش رو میگه بد باشه بدش رو میگه منم لج کردم همه چی رو بهم زدم این یکی رو هم میگم زشته میگم تو خواستگاری دیروز هیچی نگفته میگم درون گراست میگم مادرش ادم نیست اما گوش نمیدن حرف حرف خودشونه موندم یا خونه بگیرم از پیششون برم یا با این ازدواج کنم تو دوران عقد طلاق بگیرم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج نکن باهاش، زیره باره حرف زور نرو لطفا... 

نمیفهمنم اون یکی رو دوست داشتم اما کمکم نکردن گفتم برید تحقیق تا دلم اروم شه نرفتن

سر ازدواج با خانواده ات لج نکن منطقی فک کن کسی که میدونی میتونه آینده یه زندگی خوب برات بسازه رو انتخاب کن با تحقیق با همه چی میتونی طرف مقابلت رو بشناسی یادت نره ازدواج چیزی نیست که بخوای بی گدار به آب بزنی الان برای نجات خودت داری این فکرا رو میکنی؟؟؟؟

سر ازدواج با خانواده ات لج نکن منطقی فک کن کسی که میدونی میتونه آینده یه زندگی خوب برات بسازه رو انت ...

سر اون یکی خواستگارم هرچقدر گفتم برین تحقیق نرفتن با این که دوستش داشتم اما گند زدم به همه چی فقط چون ترسیدم و حمایتم نکردن

نمیفهمنم اون یکی رو دوست داشتم اما کمکم نکردن گفتم برید تحقیق تا دلم اروم شه نرفتن

ترسم از کوچیک بودن محیطه اما وقتی مطلقه باشم دیگه هیچکس کار به کارم نداره

اشتباه نکن نمیدونم چرا فک میکنی وقتی طلاق بگیری راحت تری تو محیط کوچیک نمیتونی دست از پا خطا کنی الانم این فکرا رو بریز دور چون عاقبتی نداره اگه خواستگار داری تحقیق کن ببین چطوره بعد تصمیم بگیر عزیزم