2777
2789
عنوان

سوزش پستان

1933 بازدید | 11 پست

سلام من سینه سمت راستم میسوزه یه لحظه بعد تموم میشه یکم بعد دوباره میسوزه قسمت پایین سینم هست فک نکنم به بارداریم ربط داشته باشه خیلی نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

مامان من اينطور وقتا ميگه سينت داره "رَگ ميكنه"

يعني آماده ميشه واسه شيردهي رگها بزرگ ميشن و كش ميان

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بارداری ک طبیعیه 

باردارم ولی قبلا هم میشد ولی نه به این شدت سوزش تیرمیکشه تو نت نوشته نوک سینه تو بارداری طبیعیه مال من پایین تر از هاله ست دوسه بار اینجوری شدم تازگیا

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مامان من اينطور وقتا ميگه سينت داره "رَگ ميكنه" يعني آماده ميشه واسه شيردهي رگها بزرگ ميشن و كش ميا ...

واقعا؟آخه من13هفتمه شیر از الان زود نیست؟خیلی دردناکه

نگران نباش اینبار رفتی پیش دکترت میتونی بگی معاینه دستی انجام بده 

دکتر17شهریور میرم میترسم یادم بره،ممنونم عزیزم

واقعا؟آخه من13هفتمه شیر از الان زود نیست؟خیلی دردناکه

نه اينكه الان پر شير شده باشه اما داره تغيير ميكنه

من خودم ١٣ يا ١٤ هفته بودم شبها از درد سينه بيدار ميشدم 😓 ولي خب ميگرفت ول ميكرد مداوم نبود 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
نه اينكه الان پر شير شده باشه اما داره تغيير ميكنه من خودم ١٣ يا ١٤ هفته بودم شبها از درد سينه بيدا ...

مال منم می سوزه ول میکنه