2777
2789

سلام،به دورهمی مون خوش اومدی😍

خانمهای باردار و فندقشون😍😍😍

https://t.me/joinchat/MJqsrQ5Cu3BAkyTLd0KvPg

اینم لینکمون😉🌹

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

تو بیا گروهمونو سر هم کنیم ..اینجوری زیاد نمیشن ک

بسم الله...اول برای چهری دلربای عزیز زهرا س مهدی صاحب الزمان عج صلوات،دوم اگ معرفت داری برا تو دلیم صلوات بفرس.ثوابش×۱۰ براخودت🌹😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باشخ عزیزم الان شما چند نفرین 

۵ و ۶ نفر..

وای خندم گرف مث اینکه تو محرم دوتا هیئت سینه زنی رو به رو در اومدن 😂😂😂

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

اخه اینجوری دعوت کردن خیلی سخته ...

باهم تلاش کنیم و مدیر باشیم بهتره

پس شما بیاین ماهم همونیم 

داره اضاف میشه ..۹ تا شدن