2777
2789
عنوان

گوشی خوب از نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 54 پست
من آیفون ۶ s دارم عالیه ولی دو بار از دستم پرت شده و صفحه اصلیش عوض شده 😟 الان دارم ازش استفاده می ...

میخواستم a5 سامسونگ ۲۰۱۷ بخرم ولی خیلی زشته

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر محدودیتهاش آیفون نمیخرم پولشو دارماااااا😁

منم میخوام تنوع بدم 😁

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
با این مبلغ آیفون ۶ دست دوم میتونی بخری که قدیمی شده.یه سامسونگ خوب بگیر بهتره

دست دوم اصلااااا ، آره سامسونگ باید بگیرم

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…
منم میخوام تنوع بدم 😁

احسنت بر شمااا

من آیفون خوشم نمیاد . با اینکه ۸۰ درصد اینجا آیفون دارن ولی من طرفدار سامسونگم الان a8 + ۲۰۱۸ دارم

اره a8 خوبه ولی گرونه

من هواوی نوا 3آی دارم فوق العادس، ببین اولویت اولت هواوی باشه، هرچی الان دنبال گوشی میگردی دنبال هواوی بگرد ک رو دستش نیس، سامسونگ اصلا کیفیتش اومده پایین

اپل هم هرکی بگیره تو این شرایط اقتصادی و تحریم،،، خره

اوست نشسته درنظر من به کجا نظر کنم؟ 
همسرم گوشیش سوخته میگم به من گوشی بخر گوشیه من واسه تو 

گوشی a50 جدیده و خوبه حدود 4 بوده الان احتمالا کمتر شده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نمیدونم چنده الان

فک کنم گوشیه خودمو نگهدارم بهتره ، جناب همسر به خودش گوشی بخره، گوشی خوب بالای ۵ میلیونه

من گوشیمو دوماهه خریدم سامسونگ M20هست

خیلی راضی ام ازش الان فکر کنم تو همین حدوداست

دو دوربینه هست و سه بعدی باطریش ۵۰۰۰ هست  حافظه اش هم ۳۲ گیگ 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک‌.....  
من هواوی نوا 3آی دارم فوق العادس، ببین اولویت اولت هواوی باشه، هرچی الان دنبال گوشی میگردی دنبال هوا ...

هوآوی🤔🤔🤔 اصلا بعش فکر نکرده بودم چنده حدودا؟