2777
2789
عنوان

گوشی خوب از نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 54 پست
ایفون فقط 😊خودم ایفون ۸دارم کاملا راضیم

😎

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…
قیمتش چنده؟ منم دنبال گوشی در حد ۳ تومن هستم

من پارسال گرفتم

در حد ۳ تومن هس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون ک داری خوبه گوشی های خوب الان از 4 شروع میشن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ایفون 6 میشه این قیمت

آیفون ۶ خوبه یا سامسونک a6

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…
همون ک داری خوبه گوشی های خوب الان از 4 شروع میشن

همسرم گوشیش سوخته میگم به من گوشی بخر گوشیه من واسه تو 

چقد ایفون ایفون میکنین

😒

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
همسرم گوشیش سوخته میگم به من گوشی بخر گوشیه من واسه تو 

سامسونگ جی ۶ 

۳ تومن هس الان تو سایت دیدم

میگه ۳ تومن بعد شما میگی آیفون فهمیدیم آیفون داری😁

عزیزم ایفون ۶همین حدود میشه در ضمن گفتن نظرتون چیه منم نظر دادم نخواستم پز بدم گه شما اینجوری میفرمایید ...یه گوشی پز دادن نداره 😬

میگه ۳ تومن بعد شما میگی آیفون فهمیدیم آیفون داری😁

😊😂🤣 منم آیفون میخوام😭😭😭

آیفون ۶ خوبه یا سامسونک a6

من سه چهار ساله آیفون ۶ s دارم عالیه ولی دو بار از دستم پرت شده و صفحه اصلیش عوض شده 😟

الان دارم ازش استفاده میکنم ولی دو تا خط و گوشی نیاز دارم

زیر ۴ تومن گوشی میخوام  

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
خودتون با کدوم راحت تری ، محدودیت خاصی داره ایفون 

بخاطر محدودیتهاش آیفون نمیخرم پولشو دارماااااا😁