2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

161 بازدید | 17 پست

ی شماره هی میزنگید منم ج نمیدادم..عقدم..خودم ب شوهرم گفتم ک ی ناشناس هی میزنگه میگ بده شمارشو..اینم ز زده اول گفته دیگ حواستو جم کنی اشتباه نگیری اون گفته بگیرم چی میشه😮😣شوهرمم عصبانی هرچی از دهنش درومده گفته اونم گفته برو زنته خواهرته هرکیت هس جمش کن..😨شوهرم اومد خطو گرف شکست.

حالا خانوادم میگن نباید میگفتی بهش محل نمیدادی خودش بیخیال میشد..

خودم فک میکنم دایی و داداش زنداییم ک تازه داییم گرفتتش..ی روز اومدن خونمون ی لات بی سروپا بودن..من بخدا ی کرمم نزدم بعد فقط چون مهمون بودن فقط پذیرایی کردم ازشون بابام مامانم مامان بزرگم داداشم داییم و زنش بودن..میگم حتما اونا بودن..اخه از همو روز ک اونا اومدن من مزاحم پیدا کردم چنددفه ج دادم گف اشتب گرفتم ایندفه ج ندادم ول کن نبود..خیلی ادمای پستین جفتشون زن دارن..زنداییم پست تراز همشون ک شمارمو داده شایدم خودشون ورداشتن از گوشیش

حالا که مطمئن نیستی گناه مردمو نشور

والا بهترین راه این بود که بلاکش کنی دیگه ادم همه چی رو نمیره به شوهر گزارش بده که

یه چیزایی رم باید خودآدم مدیریت کنه

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی خط همراه اول دارم پنج ساله مزاحمی دارم، چند بار گفتم به شوهرم، یبار زنگ زد به خطم گفتم الان شوهرم غیرتی میشه اخ جون دیدم شوهرم جواب داد گفت اگر یبار دیگه زنگ بزنی پیگیر میشم و.....، بعد خطم رو خاموش کردم ی مدت، دوباره امسال روشن کردم فورا پیام داد به شوهرم گفتم میگه ولش جواب نده خودش خسته میشه محل نده☹️انگار مهم نبود براش 🤔

من ی خط همراه اول دارم پنج ساله مزاحمی دارم، چند بار گفتم به شوهرم، یبار زنگ زد به خطم گفتم الان شوه ...

همسرتون آدم منطقیه و اعتماد کامل داره بهتون

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

اخه اونم ب من میگه..ی بار خودم سر کارش گذاشتم بااینکه قهرم بودیم اومد گفت..خودش ی خط جدید برام خرید..میگه میدونم پاکی اونا دشمنی دارن‌..من مطمعنم همون پستای آشغال بودن مطمئنم..حالا تو گوشی زنداییم عکس دارم😥باور کنید شب خابم نمیبرد ی موقه ورنداره بفرسته برا شوهرم بگه عکسشو پخش میکنم..اون موقع بود ک جر واجرم میکرد..عکس با مانتو شلوار با حجابه ولی چادر ندارم..بعدم شوهرم میگه حق نداری با گوشی هیچکس عکس بگیری..تازه میگ چادرتم درنیار..اگ میفهمید بیچادر بودم بس بود واسه بدبخت شدنم

چه آدم بیخودی پنج سال ... آشناس حتما 

بخدا راست میگم 

ی پسره اهل مشهده، اصلا جواب نمیدم 

این خط هدیه پدرمه وگرنه ردش میکردم 

بعد شاید یکسال و نیم خطم رو روشن کردم ک بدهیش و آبونماهش رو بدم و تلگرامم روهم با این شماره وصل کردم ک دیدم بله فوری پیام داد بلاک کردم، ولی فایده نداره میگه من صبرم زیاده 

خودشم همش میگه من بهت اعتماد دارم  ولی همش میگم یعنی مهم نیست براش ک مزاحم زنش میشن☹️

مهم هست براش اما اطمینان داره شما نمیلغزی و میدونه بهترین راه برای افراد مزاحم بی محلیه،الکی سرشاخ بشید که چی بشه،خسته میشه ول میکنه،فقط بزارش بلاک لیست،یا جواب نده،اگر همسرتون آدم گیری بود باید همش استرس داشتید که فکر بد نکنه یا دعوا راه نندازه،الان بنظرم لذتشو ببرید،امیدوارم همیشه کنار هم سعادتمند باشید  

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است