2777
2789
عنوان

آمپول h C J

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای جانم خدا حفظ شون کنه جنسیتش ن چیه همون بار اول دوقلو شد؟ 

سومین ماه استفاده از امپول باردار شدم دوتا تخمک داشتم دوتاشم گرفت . دختر و پسر . علایم هم هیچی نداشتم بجز گر گرفتگی شدید

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
فولیکولت سایزش چند بود که آمپول زدی؟ علائم بارداریت چی بود؟

سایز بیست و هجده بود یدونه اچ سی جی زدم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
فولیکولت چند بود که آمپولو زدی؟ بار چندم جواب گرفتی علائم بارداریت چی بود

من فقط یدونه فولیکول داشتم که دکتر گفت احتمال بارداری با یدونه کمه اندازه ش رو نپرسیدم همون باراول که زدم جواب گرفتم

چرا دلیلش چی میتونه باشه

من از دکترم میپرسیدم دلیلش چیه میگفت تو عجله داری تا یکسال طبیعیه ولی خب آدم دارو استفاده میکنه که زودتر باردار بشه خلاصه من الان مرکز ناباروری میرم و تحت درمانم دیشب هم دوباره یه آمپول آزادسازی زدم تا ببینم خدا چی میخواد، خودمم دلیلشو متوجه نشدم

عزیزان عکس رنگی برین اگه بعد چندبار تلاش باردار نشدین 

واقعا عکس رنگی رحم رو تمیز میکنه لوله هارو شستشو میده زود باردار میشین . من همون ماهش عکس رنگی گرفتم و باردار شدم

عزیزان عکس رنگی برین اگه بعد چندبار تلاش باردار نشدین  واقعا عکس رنگی رحم رو تمیز میکنه لوله ه ...

گرفتن عکس رنگی بعد از چند ماه تلاش برای بارداری الزامیه ولی دلیلی نیست که بعدش حتماً باردار بشیم ، منم دلم به این خوش بود که بعد از عکس باردار میشم ولی الان ماه سومه و خبری نیست 

من از دکترم میپرسیدم دلیلش چیه میگفت تو عجله داری تا یکسال طبیعیه ولی خب آدم دارو استفاده میکنه که ز ...

شوهرت سالمه؟ ازمایش داده؟ 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚