2777
2789

سلام من سابقه کم کاری تیروئید دارم و شش ماه پیش (بهمن 97) بخاطر عدم استفاده دارو به عدد 13 رسید، بعد از مصرف (خرداد 98) TSH شد 9 که دکتر برام لووتروکسین 50 رو ناشتا صبح و لووتیروکسین 25 که کوچکتر هست رو برای شب داد که استفاده کنم

الان مرداد 98 هستیم و 40 روزه باردارم، فهمیدم TSH شده 0.2 

متخصص زنان میگه پرکار شده و البته بارداری کمی تاثیر گذاره

ولی من شنیدم بارداری باعث کم کاری میشه

کسی هست تجربه داشته باشه توی این زمینه؟ چیکار کردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس اولشی، سریع برو دکتر غدد میزان مصرف لووتیروکسینت خیلی بالاست احتمالا

تا برم دکتر دیوونه میشم، میخوام برم پیش دکتر زهره موسوی اونم به همین راحتی وقت نمیده، باید حضوری برم معلوم نیست چقدر طول بکشه

مغز جنین از چند ماهگی شکل میگیره؟

تا برم دکتر دیوونه میشم، میخوام برم پیش دکتر زهره موسوی اونم به همین راحتی وقت نمیده، باید حضوری برم ...

من هم تحت نظر دکتر غددم، به من گفت هفته هشت بیا . نگران نباش چیزی نیست که کافیه دوز مصرفت پایین بیاد سریع تیروئیدت بر می گرده. من هر ماه باید برم شما هم دیگه هر ماه باید آزمایش بدی 

من تو بارداری کم کار شد بعدش قرص خوردم هرروز صبح نصفشو الان پرکار شده قرصامو کم کرد گفت هیچ مشکلی نیست تو دوران بارداری اینجوری میشه 

پس مال تو هم هیچی نیست خودش درست میشه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من هم تحت نظر دکتر غددم، به من گفت هفته هشت بیا . نگران نباش چیزی نیست که کافیه دوز مصرفت پایین بیاد ...

شما چطوره تیروئیدتون؟ هفته چندین؟ از اول و قبل بارداریتون کنترل شده بود؟

من توی درمان باردار شدم، فکر نمیکردم اینقدر پایین بیاد، وقتی فهمیدم باردارم همه ش از کم کاری تیروئید میترسیدم، فکر میکردم اگه پایین بیاد فوقش 6 شده

اما اینکه پایینتر از نرمال بشه انتظار نداشتم

شما کدوم شهر هستین؟ دکترتون کیه؟ غدد میرین یا داخلی؟

مرسی که جواب میدین انشالله همیشه سلامت باشین

من تو بارداری کم کار شد بعدش قرص خوردم هرروز صبح نصفشو الان پرکار شده قرصامو کم کرد گفت هیچ مشکلی نی ...

واقعا؟؟؟؟ خدا از دهنتون بشنوه

من تا دکتر برم دو روز طول میکشه

توی بارداری پرکار شد؟ یا بعدش؟

شما چطوره تیروئیدتون؟ هفته چندین؟ از اول و قبل بارداریتون کنترل شده بود؟ من توی درمان باردار شدم، ف ...

من الان تو هفته 17 هستم عزیزم. تهرانم پیش دکتر سروقدی میرم. جراحی کردم سمت راست تیروئیدم برداشتم سمت چپم هم باز گره داره. اگه پایین نمیومد که کلا باردار نمیشدی دختر خوب! اومده پایین که باردار شدی! من یه بار سقط داشتم اسفند ماه تو هفته پنجم که یکی از احتمالاتش این بود که اون موقع تیروئیدم رو 4 بود وقتی باردار شدم یک و خورده ای بود و الان تا حالا سه بار آزمایش دادم و همون بوده فردا هم باید برم آزمایش بدم ماها باید خیلی دقیق چک بشیم هر ماه یا هر چند هفته یک بار بهتره. به خودت استرس نده استرس تیروئید پرکارتر میکنه فقط سریع برو دکتر

ببین خودت با اینایی که تو بارداری کم کار شدن مقایسه نکن شما تیروئیدت قبل بارداری هم نامیزون بوده پس شما باید تحت نظر باشی. چیز نگران کننده ای نیست اصلا فقط باید چک بشه و تحت نظر باشی همین

من قبل بارداری کم کار بودم قرص میخوردم نرمال شدم ماه اول بارداری آزمایش دادم دیدم پرکار شدم سریع رفتم دکتر با نگرانی زیاد 

دکتر داروهامو تنظیم کرد و گفت پرکاری خطرش اندازه کم کاری نیست 

بعد هم تا الان که ماه آخرم تحت نظر بودم و دارو میخورم 

من الان تو هفته 17 هستم عزیزم. تهرانم پیش دکتر سروقدی میرم. جراحی کردم سمت راست تیروئیدم برداشتم سمت ...

مرسیییی عزیزدلم 

راستم میگی بهمن پارسال یک ماه پریودم عقب افتاد معلوم شد تیروئیدم 13 هست

انشالله که به سلامتی نی نی تون بدنیا بیاد