2777
2789
عنوان

نمازمو شروع کردم بعد مدت ها

515 بازدید | 34 پست

سلام بعد یه مدت دوباره نمازمو شروع کردم 

ولی همش حس میکنم قبول نمیشه نمازم پیش خدا احساس میکنم خدا توجهی به نماز خوندن من نمیکنه و دارم واسه خودم میخونم 😭

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برا حاجت دل من دعا کنید خیلی محتاجم تو رو خدا دعا کنید 😭😭😭😭

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

عزیزم اینا همش وسوسه شیطانه  از اینکه نمازت رو شروع کردی عصبانیه و میخواد منصرفت کنه.قبل از نماز به خدا مناه ببر از مکرو حیله شیطان.وبعد الله اکبر  قبل بسم الله اعوذ بالله من الشیطان الرجیم رو حتما بگو .مبارکت باشه توفیق دوباره نماز خوندن.

میشه برا حاجت دل من دعا کنید خیلی محتاجم تو رو خدا دعا کنید 😭😭😭😭

برای خواسته دلت صلوات میفرستم انشاالله حاجت روا بشی

عزیزم اینا همش وسوسه شیطانه  از اینکه نمازت رو شروع کردی عصبانیه و میخواد منصرفت کنه.قبل از نما ...

ممنون عزیزم 😘 

انشااله ک دلسرد نشم ادامه بدم 

بعد اینکه نمازمو تموم کردم همش پیش خودم میگم قبول نشد پیش خدا یا حواسم پرت بود اخه این چه نماز خوندنی 

منم ۲هفتس شروع کردم   ولی حس خوبی دارم    این حس دور کن از خودت منم مثل تو بودم   ...

عزیزمم انشاالله ک بتونیم ادامه بدیم منم خیلی اروم شدم از وقتی شروع کردم ولی همش بعد نمازم میگم قبول نشد 😕

ممنون عزیزم 😘  انشااله ک دلسرد نشم ادامه بدم  بعد اینکه نمازمو تموم کردم همش پیش خودم م ...

آره این حواس پرتی رو متاسفانه منم دارم 😔.آیت الله بهجت میگفت برای رهایی از حواس پرتی هروقت سر نماز متوجه شدید که حواستون پرت شده همون لحظه دقت کنید ممکنه چند بار تکرار بشه ولی بعد یه مدت خیلی کم میشه.واسه منم دعا کن 😍😍

عزیزمم انشاالله ک بتونیم ادامه بدیم منم خیلی اروم شدم از وقتی شروع کردم ولی همش بعد نمازم میگم قبول ...

ارامش که واقعا داره😍

از امروز که خوندی سعی کن دیگه ایتجور فکر نکنی    باخدا حزف بزن بگو که پشیمونی    منم همینکار کردم اروم شدم

آره این حواس پرتی رو متاسفانه منم دارم 😔.آیت الله بهجت میگفت برای رهایی از حواس پرتی هروقت سر نماز ...

یه کاربری گف ک  وقتی  به عربی میگی تو نماز اگه معنی  چیزایی ک میگیو بدونی موقع خوندن به معنیش فکر کنی حواست پرت نمیشه منم خیلی سعی میکنم برای مثال موقع خوندن حمد یاد معنیش بیوفتم فکر کنم بهش اینجوری کمتر پرت میشه 

چه خوب . یه دختر دایی دارم که خیلی ذاتش پاکه ولی یه مدته که نمازش رو ترک کرده میشه واسش دعا کنی اون ...

چشمم حتماا اگه لایق باشم 

انشاالله اونم مثه من دوباره بتونه ‌شروع کنه 

شماهم هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنون ک جواب دادی😘😘