2777
2789
عنوان

دلتنگی برای پدرم😭😭😭😭

365 بازدید | 9 پست

از دوری و دلتنگی پدرم دارم ناااابود میشم ...نمیتونم باور کنم که بابام مرده...باور نمیکنم که چهل روزه رفته زیر خاک....من چطور بدون بابام زنده موندم ...ای خداااا 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملامیفهممت😭😭😭😭دوسال پیش پدرم (عشقم، نفسم،) راازدست دادم اونم ناگهانی دراوج سلامتی. باورکن امروزداداشم توگروه ميگفت افسردگی گرفته. امروزظهر منم همش گریه میکردم. خدادلمون روارام کنه. عزيزم دعامیکنیم دلت آروم بشه 

من ۲۰ سال پیش وقتی خیلی بچه بودم بابام رو از دست دادم، ولی هر چی بزرگ‌تر شدم و سنم بالاتر رفت بیشتر به وجودش احساس نیاز کردم ، درسته فراموش میکنی و اصن یه وقتایی یادت میره ولی همیشه و تا اخر عمرت یه جایی تو زندگیت خالیه و احساس خلا داری که با هیچ چیز و هیچ کس پر نمیشه ....  گاهی دلم بدجور براش تنگه میشه با اینکه دیگه داره خاطراتش کمرنگ میشه ولی همیشه جای خالیش تو قلبمه ، فراموش میکنی دوستم ولی همیشه یه گوشه از قلب و زندگیت خالیه مثل یه تیکه پازل گمشده .....

غم آخرت باشه عزیزم

همه چی رو بسپر به گذر زمان

نمیگم از یادمیره نه اصلا،ولی آروم و آروم تر میشی

پدر سخت دلتنگم،دلتنگ تر از روزهایی که درنبودت چه سخت ردشد،دلتنگ تر از شبهای بدون تو خوابیدن... ببارامشب ای بغض ببارید قطره های داغ جدایی... که درد فراقم را شاید ذره ای تسکین دهید بشکن ای بغض آشناکه همیشه سرزده می آیی بیا ای درد همیشگی بیا و بازهم نجوایت از سر گیر...بیاکه امشب دوباره گریستم از فقدان پدر