2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه كم جوون ناكام داريم

يا دانشمنداني كه توي سن كم فوت شدن

يا ادمهاي خوبي كه وجودشون نعمت بود

منظور شعر به اين مرگ ها

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خیام شعر اینجوری زیاد داره.

بله

من عاشق خيامم

كتاب صادق هدايت راجب خيام رو خونديد؟ 

بسيار جالبه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چرا  بیشتر تامل کنی متوجه دو دلیش میشی که البته طبق معمول قطعا دو دل نبوده.ولی مجبور بوده خود ...

البته کلا خیام چون زمان سرودن شعرهاش مشخص نیست.

یعنی فرضا معلوم نیست کدوم شعر رو مثلا تو ۳۰ سالگی گفته کدوم رو تو ۵۰ سالگی و اینکه آیا مثل حافظ شعرهاش رو بازبینی کرده یا نه، برای همین مجموعه رباعیاتش حس دودلی داره.

نيكي و بدي كه در نهاد بشر است

شادي و غمي كه در قضا و قدر است

با چرخ مكن حواله! كندر ره عقل!

چرخ از تو هزار بار بيچاره تر است...

فلسفه خياميسم...

در لحظه زندگي كردن

نه به گذشته و نه به اينده فكر كردنه

البته کلا خیام چون زمان سرودن شعرهاش مشخص نیست. یعنی فرضا معلوم نیست کدوم شعر رو مثلا تو ۳۰ سالگی گ ...

فکر نمیکنم به سنش برگرده

به مقتصیات زمانش بوده که صد البته همیشه این مقتصیات حکم فرما بوده و شاعر رو مجبور به در لفافه سخن گفتن کرده