2777
2789
عنوان

کنکور

166 بازدید | 16 پست

سلام خانما توروخدا برام کلی دعا کنید کنکور دارم انسانی دوست دارم فرهنگیان قبول شم کدومتون معلم هستید راهنمایی کنید واسه کنکور چی بخونم یا چه کتابایی؟؟؟

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=99964853]قلم..چی ثبت نام کن طبق ازموناش پیش برو انسانی کتابای درسی رو بخون خوب خوب قبول میشی ....😢فعلا اوضاع مالیمون خوب نیست نمیتونم کلاس قلم چی برم

نه کنکور 99میخوام بدم 17سالمه

خیلی خوب بخون

یه سال تلاش کن

از هرچی میخوای بزن فقط رو درست تمرکز کن

هیچ وقت ، هیچوقت همچین فرصتی بدست نمیاری

به خودت بگو یه سال تلاش میکنم ، یه عمر بدون احساس شکست زندگی میکنم

از جون و دلت مایه بزار براش 

این که بگم فلان کتاب ،فلان جزوه همش حرفه 

نه اینکه تاثیر نداشته باشه 

داره 

اما اول ، دوم ، سوم ، چهارم خودتی

پنجم کتابه

خیلی خوب بخون یه سال تلاش کن از هرچی میخوای بزن فقط رو درست تمرکز کن هیچ وقت ، هیچوقت همچین فرصتی ...

واقعا ؟آخه همش تو فکرم که نمیتونم برم قلم چی پس چیز خوبی درنمیام؟

من بهت راهکار میدم 

میتونی. برنامه امتحانی قلمچی رو ک خودش تو سایت میزاره دانلود کنی وخودت و ملزم کنی حتما طبق برنامه پیش بری 

اینجوری همبرنامه ریزی داری هم پولی ندادی 

اگر کسی از دوستاتم قلمچی می‌رن میتونی سوالاتو ازشون قرض بگیری خودت از خودت آزمون بگیری

ببین عشقم ، اینکه میگم فقط خودت نه از روی تعصب یا چیز دیگه ایی باشه ، بخدا از روتجربه اییه که دارم

خودت و باور داشته باش 

به خودت بگو من میتونم 

تمام تلاشتو بکن 

و فقط ذهنت رو روی درست متمرکز کن 

فکرت کاملا اشتباهه البته ببخشیدا  فقط خودتی و خودتی و خودت

من خودم فعلا یه کتاب تست خریدم گاج میکرو طبقه بندی شد از رو اون تست میزنم و کتابم میخونم به نظرت خودم کتاب تست بخرم و کتاب بخونم کافیه؟

ببین عشقم ، اینکه میگم فقط خودت نه از روی تعصب یا چیز دیگه ایی باشه ، بخدا از روتجربه اییه که دارم ...

قربونت برم مرسی امید دادی

من خودم فعلا یه کتاب تست خریدم گاج میکرو طبقه بندی شد از رو اون تست میزنم و کتابم میخونم به نظرت خود ...

اره عزیزم

واقعا کافیه 

درضمن تمام نمونه سوالات تو اینترنت هم هست

اماخوب زیاد با گوشی کارنکنی بهتره 

اینم بگم میکروطبقه بندی گاج عالیه 

رو درس عربی و ریاضی خیلی تمرکز کن 

درس‌هایی هست که بچه های انسانی توش ضعف دارن و تو میتونی با این دو درس خودت و بالا تر از بقیه بکشی